Bundan sonra hayatına sadece seks için kadın sokacakmış

Altı aylık sevgilimin ihanetine uğradım. İhaneti kabul etti ve barışsak bile beni tekrar aldatacağını itiraf etti. Bundan sonra hayatına sadece seks için kadın sokacağını söyledi.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, ben 18 yaşında bir kızım. Çağımızda malum... Her önlerine çıkana aşk diyorlar. Benimse hayatıma giren erkek sayısı belli ve kimseye kolay güvenen biri değilim. Daha yaşım çok genç biliyorum ama kendimi hep olgun hissederdim. Tabi son yaşadıklarıma kadar...

Altı aylık bir sevgilim vardı. Zar zor güvendim, iyice tanıdım, sevdim sonra beraber olmaya karar verdik. Hayatımda hiç yaşamadığım şeyler yaşadım. Hiç mutlu olmadığım kadar mutlu oldum.
Beni sevdiğine o kadar çok emindim ki, hatta o beni, benim onu sevdiğimden daha çok seviyor sanırdım. Ailesiyle bile tanıştırmıştı beni, aile ortamlarında bulunmuştum.
Sevgilimle de aramız gayet iyiydi. Gerçi tartışmalarımız olurdu ama sevgiyi zedelemezdi ve barışırdık. O 21 yaşındaydı, evlilik ona daha yakındı ve hep “evlenecek kız arıyorum, ciddi olmalıyız” derdi. Çapkın olduğunu söylerdi eski ilişkilerini de anlatırdı. Korkardım beni de aldatırsa diye ama öyle sözler söylerdi ki tahmin edemezdim.

Ve üç hafta önce beni mahallesinden bir kızla aldattığını öğrendim. Kız sevgilime çıplak fotoğrafını göndermiş, o zaman yıkılmıştım ama çok af diledi. Her gün evimin önüne geldi. Kız öyle davranınca dayanamamış sözde. Beni sevdiğine çok emin olduğum için affettim. Ama artık güvenim azaldığı için beni aldattığı kızı takip ettim. Ve korktuğum başıma geldi. Kızla görüşüyorlarmış hâlâ. Bir önceki gün buluşmuşlar sonra sevgilim ayrılmış ondan.
Sevgilime hesap sorduğumda inkâr etti, ona inanmıyorum diye de ilişkimizi bitirdiğini söyledi. Kıza mesaj atıp sordum, görüştükleri doğruymuş. O günün gecesinde dayamayıp aradım sevgilimi. “Seks için yaptım” dedi.
O buluştukları gün, arkadaşının evinde cinsel ilişkiye girmişler ondan sonra ayrılmış sevgilim ondan. Ancak o hep böyle olduğunu söyledi, barışsak bile beni tekrar aldatırmış. Bundan sonra hayatına sadece seks için kadın sokacağını söyledi. Hüngür hüngür ağlayarak konuşmayı bitirdik ve artık görüşmüyoruz. Bense darmadumanım. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Resmen ihanet bu. Ama onu o kadar çok seviyorum ki. Birlikte olduğumuz zamandan bile daha çok seviyorum.
Ağır depresyondayım. Ağlayarak uyanıyorum. Hâlâ sanal ortamlardan takip ediyorum, arar diye bekliyorum. Beni aldattığı kız da şu an sevgilime aşık. Uzun zamandır görüşüyorlarmış onlar da.
Bu kadar kötü mü oldu insanlar Güzin Ablam? O kadar güzellik yaşadığım adamı unutmalı mıyım şimdi? Beynini aldatmaya programlamış sanki. “Ben aldatmadan duramam” diyor. Olabilir mi böyle bir şey? Bense hâlâ beni sevdiğini düşünüyorum. Hıçkırarak ağlaması aklımdan gitmiyor. Ona yazarsam, konuşursak kendime gelirim, diyorum. Unutmak istemiyorum onu. Yazmalı mıyım, onu mu beklemeliyim, yoksa kalbime mi gömmeliyim?
Rumuz: İnsanlar neden kötü

Haberin Devamı

Ben ikinizin de henüz çok genç olduğunuzu ve hayatınızla ilgili karar alabilmek için çok erken olduğunu düşünüyorum. O genç adam, seks içgüdüsüyle hareket ediyor. Bunu doğal karşılamak gerekir.
Sen ona gerçekten bağlanmış olabilirsin. Hatta o da seni gerçekten seviyor olabilir. Ama henüz gerçek duygularıyla, seks ihtiyacını dengeleyebilecek durumda değil. Bu nedenle bu iki duygu arasında gidip geliyor belli ki... Zaten evlenmeniz için bence daha çok erken.
Onu hep seveceğini ve bekleyeceğini bilmesi için duygularını yazabilirsin ona. Ama onu şu dönemde biraz özgür bırak ki, kafasını toparlayabilsin. Zaten sen de eğitimine sıkı sıkıya sarılmak zorunda değil misin?
Eğer ikinizin de sevgisi, bu kritik dönemi atlatabilecek kadar güçlüyse, neden sonunda birleşmeyesiniz ki?

Yazarın Tüm Yazıları