Soruyu bil Metallica: Mahşerin Dört Atlısı'nı kazan

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil Metallica: Mahşerin Dört Atlısını kazan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 10:44

hurriyet.com.tr okurları kitap kazanmaya devam ediyor, sırada Sadi Tirak ve Erdem Tatar'ın kaleme aldığı Metallica: Mahşerin Dört Atlısı kitabını var.

Haberin Devamı

Şanslı 20 okuyucumuz bizden, tüm zamanların en büyük müzik gruplarından Metallica’nın 30 yılı aşkın süren kariyerini A’dan Z’ye ele alan bu kitabı kazanacak.

Metallica: Mahşerin Dört Atlısı’nı kazanmak için yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki soruyu yanıtlayıp bizlere göndermek.

Soruyu doğru cevaplayan okuyucular arasından 1’inci, 10'uncu, 50'nci, 100'üncü, 200'üncü, 250'nci, 300'üncü, 400'üncü, 450'nci, 500’üncü, 600'üncü, 650'nci, 700'üncü, 800'üncü, 850'nci, 900'üncü, 950'nci, 1000’inci, 1500'üncü, 2000’inci, olan bizden Metallica: Mahşerin Dört Atlısı kitabını kazanacak.

METALLICA: MAHŞERİN DÖRT ATLISI İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

Metallica, ilk klibini hangi şarkıya çekmiştir?

A) ‘Fade to Black’
B) ‘One’
C) ‘Master of Puppets’
D) ‘Enter Sandman’

Soruyu bil Metallica: Mahşerin Dört Atlısını kazan

Haberin Devamı

Tüm zamanların en büyük müzik gruplarından Metallica’nın 30 yılı aşkın süren kariyeri A’dan Z’ye bu kitapta.

Hürriyet gazetesi ve Blue Jean dergisi yazarlarından Sadi Tirak’ın yine Blue Jean dergisinden Erdem Tatar ile birlikte hazırladığı Metallica: Mahşerin Dört Atlısı, Esen Kitap tarafından yayımlandı.

Metallica: Mahşerin Dört Atlısı, bir biyografi kitabından çok daha fazlası. Heavy metal’in doğumu, thrash metal’in ortaya çıkışı, Metallica elemanlarının ve grubun kariyerinde önemli rolleri olan insanların bizzat kendi açıklamalarıyla desteklenmiş dönem analizleri, grubun tüm stüdyo albümlerinin, konser albümlerinin, video albümlerinin, filmlerinin ve kliplerinin detaylı incelemeleri, grup elemanlarının profil sayfaları, ünlülerin Metallica hakkındaki unutulmaz demeçleri ve çok özel fotoğraflar...

Kitabın yazarları Sadi Tirak ve Erdem Tatar; Metallica: Mahşerin Dört Atlısı’nın sadece grubu anlatmakla kalmadığını, müzik dünyasının çarpıcı dinamiklerinin son 30 yılda geçirdiği birçok evrime de ışık tuttuğunu belirtiyorlar.


KATILIM ŞARTLARI

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını, e-posta ve açık adreslerini EKSİKSİZ VE DOĞRU OLARAK CEVABI GÖNDER linkinde çıkan pencereye yazması zorunludur.

Haberin Devamı

* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.

* 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz.

* Bir kereden fazla cevap yollayan okuyucular, kazanma şanslarını artırmaz. İlk gönderdikleri cevap dikkate alınır.

* Kazananlar 8 Ağustos Cuma günü http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/ sayfasından duyurulacak.

* Hediye kitaplar posta yoluyla adreslerine yollanacak.

* Soru ya da görüşlerinizi ayolcu@hurriyet.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!