TED Koleji'nden Denizli'ye kampüs

Güncelleme Tarihi:

TED Kolejinden Denizliye kampüs
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2014 01:22

Türk Eğitim Derneği (TED), Denizli Kolejini 2014 - 2015 eğitim - öğretim yılında açıyor. TED Denizli Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı çağdaş eğitim ortamını en etkili yöntemleriyle beraber okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin tümünü kapsayacak şekilde Göveçlik'te kampüs kurduklarını söyledi.

Haberin Devamı


Denizli'de açılan TED Koleji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı çağdaş eğitim ortamını en etkili yöntemleriyle beraber; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin tümünü kapsayacak şekilde kampüs ortamı içinde Denizli'ye getirdiklerini belirtti. Kazdağlı ayrıca, "Atatürk ilkeleri ve cumhuriyetin kazanımların bağlı, bilimsel düşünen, yaratıcı çözümler sunan, sosyal sorumluluk bilincine sahip, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı ve çözüm üretme bilinci yüksek, en az bir yabancı dil bilip yaşamında etkili bir biçimde kullanan, özgüveni yüksek, empati kuran, farklılıklara saygılı, eleştirel bakış açısına sahip, çevreye duyarlı, yüksek ahlaklı ve her alanda geleceğin lider vatandaşlarını hedeflemekteyiz" şeklinde konuştu.
TED Koleji'nin Denizli'de Göveçlik semtinde iki tarafı vadilerle çevrilmiş, geniş arazide doğa parkını andıran, gürültüden uzak, havası temiz bir alanda kampüs kurduğunu anlatan Kazdağlı, "Dev kampüsümüz içerisinde; yüksek güvenlikli binalar, uluslararası standartlarda kapalı ve açık spor alanları, ancak 5 yıldızlı bir otelde bulunabilecek özelliklere sahip yemekhaneleri ve diyetisyenlerin görev yaptığı mutfaklarının yanı sıra seramik atölyesinden özel yalıtımlı müzik stüdyoları, laboratuvarlar, 3D dersliği, konferans salonu, çok amaçlı etkinlik salonları, mini anfi, yarı olimpik yüzme havuzu ve son teknolojik donanıma sahip sınıfları ile çağdaş bir eğitim ortamı oluşturduk" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!