Bu otomobile 2’si çocuk 9 kişi bindi

Güncelleme Tarihi:

Bu otomobile 2’si çocuk 9 kişi bindi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2014 01:14

2’si çocuk 9 kişinin bindiği otomobil, Kalecik kavşağında TIR’la çarpıştı. TIR’ın bir süre sürüklediği araç ikiye bölünürken, feci kazadan 9 kişi sağ kurtuldu.

Haberin Devamı

Kırıkkale-Ankara karayolunda TIR ile çarpışıp, bir süre sürüklendikten sonra ikiye ayrılan otomobilde bulunan 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.
Kaza, Kırıkkale-Ankara karayolunun 12'nci kilometresinde bulunan Kalecik kavşağında meydana geldi. Kırıkkale istikametine giden Ferudun Taşkın yönetimindeki 71 EY 346 plakalı TIR, Ankara yönüne giden Erhan Kökcü idaresindeki otomobille kavşakta çarpıştı. TIR'ın yan tarafına alarak bir süre sürüklediği otomobil ikiye bölündü. Otomobilin arka koltuğunda bulunan 2 çocuk, çarpmanın etkisiyle ön koltuğa fırladı. Hurdaya dönen otomobilde yolculuk eden 2’si çocuk 9 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Müdahale sırasında yaralı çocuklar acı içinde gözyaşı döktü. Yaralılar, bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil ambulansları ile hastaneye kaldırıldı. 4 şeritli bölünmüş yol üzerindeki kavşakta ışık olmadığını belirten vatandaşlar, yetkililere tepki gösterdi. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolunda yaklaşık 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!