Bölüm başı 96 bin TL'yi reddetti

Güncelleme Tarihi:

Bölüm başı 96 bin TLyi reddetti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2014 12:35

Songül Öden, gözlerden uzak aşk yaşadığı Kerem Alışık için bölüm başı 96 bin TL'yi reddetti.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı ‘Gümüş’ dizisi ile üne kavuşan Songül Öden, sadece Türkiye’de değil Ortadoğu ve Arap ülkelerinde de oldukça popüler bir isim. 2005 yılında yayınlanan dizinin ardından ünü Türkiye sınırlarını aşan oyuncu, hayran sayısını da katladı.

Son olarak 'en sevilen Türk oyuncu' anketinde tüm rakiplerini geride bırakarak ilk sıraya yerleşti. Bu durumu kısa zamanda değerlendirdi ve en çok kazananlar listesinde de bir numara olmayı başaran Öden, Özcan Deniz'le 'Kaderimin Yazıldığı Gün' dizisinde başrol oynaması için gelen teklifi, sevgilisi izin vermeyince reddetti.

Yapımcılığını Saner Ayar'ın ortağı olduğu O3 Turkey'in üstlendiği, başrolünde Özcan Deniz'in oynayacağı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinden bölüm başı 96 bin alacağı iddia edilen Songül Öden, senaryoyu uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kerem Alışık'la okudu. Alışık'ın "Daha yaratıcı ve özgün hikayelerde rol almanı isterim" sözleri üzerine, Öden başrolü reddetti. Özcan Deniz'in yeni partnerinin ise Belçim Bilgin ya da Ceyda Düvenci olacağı öne sürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!