İşte son Kartal adayı

Güncelleme Tarihi:

İşte son Kartal adayı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2014 20:23

Beşiktaş’ın yeni sağ bek adayı Molde takımından Martin Linnes oldu.

Haberin Devamı

VYNTRA OLMADI HEDEF LINNES

Lucas Vyntra konusunda, futbolcunun kulübü Levante ile anlaşamayan Kartal, gözünü Norveç temsilcisinin 23 yaşındaki bekine dikti. Siyah beyazlıların teklifi ise; 1 milyon Euro.

SAVUNMANIN sağını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, girişimlerine hız verdi. İspanyol ekibi Levante’nin sağ beki Lucas Vyntra ile ilgilenen siyah beyazlılar, bu oyuncunun kulübüyle anlaşamadı. Rota Norveç’e döndürüldü... Kartal, Molde takımının 23 yaşındaki sağ beki Martin Linnes’in transferi için görüşmelere başladı. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda hareket eden yönetimin, Linnes için birkaç gündür nabız yokladığı öğrenildi.

23 MAÇTA 3 GOL, 2 ASİST
BILIC’in de kadrosunda görmek istediği genç futbolcunun, kulübü Molde ile 2016 yılına kadar olan bir sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’ın Linnes için Molde’ye 1 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklifinde bulunduğu ifade edildi. Norveç ekibinin, bu teklifi büyük ihtimalle kabul edeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Mart ayında başlayan Norveç Ligi’nde ve Avrupa Kupaları’nda bu sezon Molde forması ile 23 maça çıkan Linnes, 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Linnes kimdir?
Orta alanda da
oynayabiliyor
Doğum tarihi: 20 Eylül 1991
Doğum yeri: Kongsvinger, Norveç
Boy: 1.77 m.
Kilo: 73 kg.
Mevkii: Sağ bek, sağ açık
Oynadığı takımlar: Kongsvinger (2010-11), Molde (2012-)
Milli takım kariyeri: Norveç U-17 (2011-13), Norveç A Milli Takımı (2013-)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!