Etimesgut’un zirve hedefi

Güncelleme Tarihi:

Etimesgut’un zirve hedefi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2014 01:31

Belediye başkanı Demirel, sezon sonunda ikinci lige çıkmış bir takım olmayı istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Spor Toto 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Etimesgut Belediyespor’un hedefi zirve. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,
Etimesgut Belediyespor’un yalnız Etimesgut’un değil, Ankara’nın takımı olacağını belirtip, “Etimesgut büyüyor, gelişiyor ve güzelleşiyor. Bu büyüme hem yapısal hem kentsel olduğu gibi kültürde, sanatta ve sporda da kendini gösteriyor. Bölgesel Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayan futbol takımımız, 3. Lig’e yükseldi. 3. Lig’i çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki kulübümüz, ilçe sınırlarının dışına çıkacak ve bütün Başkentimizin desteklediği bir takım haline gelecek. Bunun için de başarı gerekiyor. İlk hedefimiz, bu yıl 3. Lig’den 2. Lig’e yükselmek. Daha sonra 2. Lig’den, PTT 1. Lig’e çıkacağız. Kulüp yönetimine, teknik ekibimize, futbolcularımıza inanıyor, onlara güveniyorum. Sahada, iyi futbol oynayacak ve kazanacak bir takım oluşturuyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Hasan Kartal ise “Her yıl bir önceki yıldan daha fazla mesafe alıyoruz. Birlikte gideceğimiz çok yol, başaracağımız bir çok iş var” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!