Terim Stadı'nda 100 liraya 17 maç

Güncelleme Tarihi:

Terim Stadında 100 liraya 17 maç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2014 00:02

İstanbul Başakşehir Kulübü, taraftarlarına jest yaptı. Yarın satışa çıkacak kombineleri alan ilk 1000 taraftara hediye ve indirimler var.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’in ‘yeni’ ekibi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, yarın kombine kart satışlarına başlıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da oynadığı gösteri maçıyla açılan ve adı Fatih Terim Stadı olan yeni mabette, 17 Süper Lig maçı izlemek sadece 100 lira... Kulübün kombine satışında uyguladığı promosyonları değerlendiren taraftar, koca sezonu sudan ucuz bir fiyata izleme şansına sahip olacak.

ADI DEĞiŞTi!

GEÇEN sezon PTT 1. Lig’de şampiyon olup 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, genel kurulda aldığı kararla adını İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak değiştirmişti.

KOMBiNE FiYATINA 6 AY TAKSiT

KULÜBÜN kombine fiyatları 100, 200 ve 500 TL arasında değişiyor. Kombine kart alacak ilk bin kişi arasına girecek olan taraftarlara yüzde 20’lik bir indirim uygulanacak. Bununla da yetinmeyen yönetim, yine ilk bin kişiye 60 lira değerinde olan yeni sezon formalarından da bir tane hediye edecek. Böylece Başakşehir’in tüm iç saha maçlarını 100 liraya izleme şansı yakalanacak. Kombine kart alana 6 ay da taksit olanağı tanınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!