150 TL’lik ihmal Erkan’ı bizden aldı

Güncelleme Tarihi:

150 TL’lik ihmal Erkan’ı bizden aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 23:40

Sarı kırmızılı takımın idmanını takip etmek üzere Florya’ya gelen Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun, antrenman saatini sormak için uzattığı kafası sensörsüz demir kapıya sıkıştı. Tüm müdahalelere rağmen Koyuncu kurtarılamadı ve 37 yaşında akıl almaz bir ihmal sonucu aramızdan ayrıldı.

Haberin Devamı

FLORYA’daki sensörsüz kapının üzerine kapandığı Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, büyük ihmal sonucu hayata gözlerini yumdu... Dün sabah saatler 09.50’yi gösterirken Florya Metin Oktay Tesisleri’nin giriş kapısında, takımın yapacağı sabah antrenmanının başlama saatini soran Erkan Koyuncu’nun kafası tesis kapısına sıkıştı. Yaşam mücadelesine ise Koyuncu’nun kalbi dayanmadı.
Saat 09.50’de Erkan Koyuncu Galatasaray’ın sabah idmanının başlayıp, başlamadığını öğrenmek için tesis kapısına geldi. Koyuncu görevliyle konuştuğu sırada üzerine kapanan kapıyı ‘görevlinin mi kapatığı yoksa otomatik olarak mı kapandığı’ henüz açıklanmadı.

AMBULANS 35 DAKiKADA GELDi

09.55’te ilk müdahale sarı kırmızılı takımın doktorlarından geldi. Erkan Koyuncu’nun 10-15 dakika süre duran kalbi kulüp doktorlarının çabasıyla tekrar atmaya başladı. Ambulans ise olayın yaşanmasından yaklaşık 35 dakika sonra Florya’da oldu!
Apar topar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Koyuncu yoğun bakıma alındı. İlk açıklamayı yapan Beyin Cerrahi Uzmanı Murat Dağ, Erkan Koyuncu’da yaygın beyin hasarı meydana geldiğini belirtti.

‘KALBi BiR KEZ DAHA DURDU’

Haberin Devamı

Dağ’ın, “Beyin içi hasar mevcut. Problem sadece kafatası kırığı değil, yaygın beyin içi hasar var. Durumu çok kritik” dediği Erkan Koyuncu, hayata 4 saat daha tutunabildi. Yoğun bakımda kalbi duran ve tekrar hayata döndürülen Koyuncu’yu saat 16.00’da kaybettik.
Hayata veda eden Erkan Koyuncu’nun ardında, çocukları Selahattin (13) ve Seda (7) ile kederli ailesi kaldı.

Kaderi babası gibi oldu

37 yaşında vefat eden Erkan Koyuncu, babası gibi gazeteciliği seçmişti. Erkan Koyuncu, Hürriyet ve Spor gazetelerinin ardından 1999’dan beri Sabah’ta çalışıyordu. Erkan’ın babası 1946 doğumlu Selahattin Koyuncu ise mesleğe Yeni Asır’da foto muhabiri olarak başlamış, 1993 yılında Hürriyet Gazetesi’nde çalışırken yaşamını yitirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!