Acı anne Bakan Şimşek'ten dağa çıkan oğlu için yardım istedi

Güncelleme Tarihi:

Acı anne Bakan Şimşekten dağa çıkan oğlu için yardım istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 16:08

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'ın Kozluk ilçesinde gölette boğulan 5 kız çocuğunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Gölette boğulan Kübra ve Sevda Yaman'ın annesi Zübeyde Yaman, Bakan Şimşek'ten, "2 kızımı kaybettim bari dağa çıkan oğlumu kurtarın" diyerek yardım istedi.

Haberin Devamı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kozluk ilçesinde gölette boğulan 5 kız çocuğunun ailelerini ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Bakan Şimşek, beraberinde Vali Azmi Çelik, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ile Yankılı köyünde gölette boğulan 5 kız çocuğunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret esnasında gölette boğulan Kübra (17) ve Sevda Yaman'ın (11) annesi Zübeyde Yaman (47), Bakan Şimşek'ten, "2 kızımı kaybettim, bari dağa çıkan oğlumu kurtarın" diyerek yardım istedi. Bakan Şimşek de acılı anneye, çözüm sürecinin daha da hızlandırılması için kanun çıktığını anlatarak, "Bu nedenle elimizden geleni yapıyoruz. Merak etmeyin" dedi.

Anne Yaman, 1 ay önce 17 yaşındaki oğlu Mustafa Yaman'ın dağa çıktığını belirterek, "Üzüntüm büyük. Kızlarımı kaybetmenin acısını yaşıyorum. Bari oğlumu kurtarsınlar" diye konuştu.İlçeye bağlı Yankılı köyünde 30 Temmuz'da serinlemek için girdikleri gölette Kübra Yaman (13) ve kardeşi Sevda Yaman (11), Cansel Yaman (14) ve kardeşi Halime Yaman (13) ile kuzenleri Rozin Yaman (13) boğulmuştu.

BAKMADAN GEÇME!