Ronaldo'dan United'a geri dönüş sinyali

Güncelleme Tarihi:

Ronaldodan Uniteda geri dönüş sinyali
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 12:45

İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Manchester United'a geri dönüş sinyali verdi.

Haberin Devamı

İngiliz basınına konuşan Ronaldo, daha önce uzun yıllar formasını giydiği Manchester United'ın kendisi için çok özel bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "Manchester'ın çok sevdiğim bir kulüp olduğunu zaten herkes biliyor. Real Madrid hakkında ne zaman konuşsam, Manchester United'a ilişkin de bir şeyler anlatma ihtiyacı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

İngiliz temsilcisinde forma giydiğinde henüz 18 yaşında olduğunu ve orada oynamayı çok sevdiğini belirten Ronaldo, "Orada her şeyi kazanmıştım ve insanlar bana ilahmışım gibi davranıyordu. Onlara her zaman müteşekkirim" şeklinde görüşlerini aktardı.

Luis van Gaal'in Manchester United'ta teknik direktörlüğe getirilmesini olumlu bulduğunu kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, "Manchester United, bence bu sezon kesinlikle daha başarılı olacak. Hollanda'yı çalıştırırken yaptıklarıyla Van Gaal harika bir teknik adam olduğunu kanıtladı. Hollanda inanılmaz iyi oynuyor ve umarım Manchester'da herkesin bildiği eski haline onun sayesinde dönecek" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United'a geri dönme ihtimaline ilişkin soruyu da yanıtlayan Portekizli yıldız, "Futbolda geleceği kimse bilemez" ifadesini kullanarak eski takımına açık kapı bıraktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!