5 Bakanlık'ta atama

Güncelleme Tarihi:

5 Bakanlıkta atama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 09:05

Bazı bakanlıklardaki görevlere ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberin Devamı

Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına, Halil Kamil Kocapınar atandı.

Ekonomi Bakanlığı'nın açık bulunan İhracat Genel Müdürlüğü'ne, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Veysel Parlak'ın atanması, açık bulunan Anlaşmalar Genel Müdürlüğü'ne de Mehmet Işkın'ın atanması, uygun görüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Demirbaş'ın ve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütcü'nün, başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınmasına karar verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın açık bulunan Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na, Mehmet Akif Okur atandı.

Haberin Devamı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın açık bulunan Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü'ne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Soylu'nun atanması, açık bulunan Gümrükler Genel Müdürlüğü'ne Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Cenap Aşçı'nın, bu suretle boşalacak olan Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığı'na Mustafa Gümüş'ün atanmaları, kararlaştırıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın açık bulunan Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'ne, Ramazan Ersoy atandı.

Kalkınma Bakanlığı'nın açık bulunan Müsteşar Yardımcılığı'na Sosyal Sektörler ve Koordinasyon Genel Müdürü Yılmaz Tuna'nın atanması uygun görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!