Meteoroloji'den 17 il için kuvvetli yağış uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 08:44

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, Marmara’nın Güney ve Doğusu ile Batı Karadeniz’in iç kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Günlerdir sıcaktan adeta nefes alınamayan İstanbul'da öğle saatlerin yağanak yağış başladı. Yağmura gök gürültüsü ve yıldırımlar da eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara’nın Güney ve Doğusu ile Batı Karadeniz’in İç kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların; sabah saatlerinde Çanakkale ile Edirne’nin güneyinde, öğle saatleri itibariyle Marmara’nın güney ve doğusu İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Edirne’nin güneyi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri Bolu, Düzce, Karabük ve Zonguldak’ın iç kesimleri ile Eskişehir’in kuzeybatısı ve Kütahya’nın kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğini açıkladı.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Uyarıda, yağışın saat 03.00 ile 20.00 arasında etkili olması tahmin edilirken ani sel, su baskını, dolu, su hortumu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı
Marmara Adası'nda hortum korkuttu

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞMUR

İstanbul'da sağanak yağmur etkili oluyor. Yağmura gök gürültüsü ve yıldırımlar da eşlik ediyor.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!