AK Partili vekile hacker şoku

Güncelleme Tarihi:

AK Partili vekile hacker şoku
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 13:03

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in twitter hesabı, şifresini kırılarak ele geçirildi. Hesaptan ’Aziz milletim, Gazze bana şunu öğretti ki para ve mevki boş. AKP gibi ölü sevici bir partide durmanın bir anlamı yok artık. İSTİFA EDİYORUM!’ tweet’i atıldı. Milletvekili Güneş, konuyla ilgili yasal süreç başlattığını söyledi.

Haberin Devamı

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in twitter hesabını takip edenler, dün (perşembe) akşam saatlerinde, ’Aziz milletim, Gazze bana şunu öğretti ki para ve mevki boş. AKP gibi ölü sevici bir partide durmanın bir anlamı yok artık. İSTİFA EDİYORUM!’ tweet’i karşısında şaşkınlık yaşadı. Bir süre sonra Güneş’in hesabının bir hacker tarafından ele geçirildiği ortaya çıktı. Milletvekili Güneş’in profil resminin altındaki "hesap’@Mubarhacktr’ tarafından hacklenmiştir" yazısı da fark edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Partili Milletvekili İsmail Güneş, "Twitter hesabımın şifresi kimliği belirsiz hackerler tarafından ele geçirilerek benim adıma asılsız tweet’ler paylaşıldı. 31 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinde yaşanan olayda hacker’lar, ben yazmışım gibi Filistin olaylarını bahane ederek ve ağır kelimeler kullanarak AK Parti’den istifa ettiğimi yazdılar. Ramazan Bayramı’nın 2’nci günü ablamı kaybetmenin acısını dindirmeye çalışırken, böyle bir olayla karşı karşıya kalmaktan dolayı üzgünüm. Twitter hesabımı ele geçiren kişilerle ilgili yasal işlem başlattım" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir takım grupların vatandaşların aklını karıştırmak için ortaya çıktıklarını ifade eden Güneş, "Elemli geçirdiğimiz Ramazan Bayramı’nda bir şehidimizi ve ablamı aynı gün toprağa verdik. Acılarımızı dindirmeye çalıştığımız sırada twitter hesabımı ele geçiren bir takım insanlar aslı olmayan, çirkin düşüncelerini yazarak eylemde bulundu. Hackerler tarafından asılsız ve şuursuzca yazılmış yazılara itibar etmeyiniz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!