'Ben vurdum pişmanım'

Güncelleme Tarihi:

Ben vurdum pişmanım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 15:39

ALMANYA'nın başkenti Berlin'de 14 Ocak tarihinde vücuduna bir şarjör boşaltılarak öldürülen 26 yaşındaki Tahir Özbek cinayetinde önemli gelişme oldu.

Haberin Devamı

Polisteki ve savcılıktaki sorgusunda susma hakkını kullanan tetikçi Recep O., cinayetin üzerinden altı ay geçtikten sonra suçunu itiraf etti.

Cinayetten sonra tutuklanan ve Moabit Tutukevine konan 26 yaşındaki Urfalı Recep O., soruşturmayı yürüten savcıya itiraf dolu mektup gönderdi.

Mektubunda cinayetle ilgili ayrıntılar anlatan katil zanlısı, tabancayı kendisine Ersoy P.'nin verdiğini anlattı. Zanlı, bahis bürosuna girer girmez Tahir'i hemen tanıdığını ve kendisine ateş etmesinden korktuğu için derhal tetiğe bastığını ve tabancadaki tüm kurşunları sıktığını da itiraf etti.

Zanlı, cinayetten sonra arabayla Berlin'in kuzeyine doğru gittiğini ve silahı şimdi hatırlamadığı bir yere sakladığını da yazdı. Ancak savcılık Recep O.'nun azmettirici olarak Ersoy P'yi göstermesini inandırıcı bulmadı. Savcı, cinayeti Cehennem Melekleri olarak bilinen Hels Angel'ın lideri Kadir P'nin azmettirdiğinden şüpheleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!