Türkmenlerin ölümüne göz yumdu

Güncelleme Tarihi:

Türkmenlerin ölümüne göz yumdu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:35

Erdoğan Myanmar’a gözyaşı dökmüş ama Türkmeneli’ne sesini çıkarmamıştır. Erdoğan bugüne kadar Türkmenlerin hangi ihtiyaçlarını gidermiştir? Türkmenler ölüyorken IŞİD’e göz yuman, Musul’daki diplomatik temsilciliğimize saldırmasına yol açan Erdoğan’dır.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’de Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları karşısında AK Parti hükümetinin tavrını eleştirdi ve “Gazzeli masumlar öldürülürken, Erdoğan, Yahudi madalyasını iade etme cesaretini gösterememiştir” dedi. Konuşmasında, “Aday Erdoğan, gün be gün soydaşlarımızın erimesine, yerlerinden yurtlarından edilmesine ve sistematik ölümlerine milli bir tavır gösterememiştir” diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

BÖLÜCÜLÜĞÜN MİHRAKI

“Erdoğan Myanmar’a gözyaşı dökmüş ama Türkmeneli’ne sesini çıkarmamıştır. Erdoğan bugüne kadar Türkmenlerin hangi ihtiyaçlarını gidermiştir? Türkmenler ölüyorken IŞİD’e göz yuman, Musul’daki diplomatik temsilciliğimize saldırmasına yol açan Erdoğan’dır. Yardım konusunda çok iddialı ise, toprağa düşen Türkmen bedenlerini nasıl izah edecektir? ‘Karşıma Türklükle gelmeyin’ diyen Erdoğan ne zaman Türkmeneli’ne yardım elini uzatmıştır. Hani silahlar susacaktı, analar ağlamayacaktı? Aday Erdoğan bayram namazından sonra bu 3 şehidimizi çarpıtmaya, PKK terörünü hafife almaya çalışmıştır. Bu şehitleri soran gazetecilere ‘PKK mı, PYD mi?’ diye sormuştur. Katliamı PYD’ye yüklemiştir. Tamı tamına PKK eşittir PYD’dir. Ha PKK ha PYD. Aralarında hiçbir fark yoktur. Geçen hafta Genelkurmay’dan yapılan açıklamada bu 3 askerimizi PKK’nın şehit ettiği açıklanmıştır. PKK analarımızı ağlatmıştır, Erdoğan PKK’yı aklamaya çalışmıştır. Erdoğan’ın PKK’yı koruma, arka çıkma anlayışı, Türk milletine ihanet değil midir? Anayasa ve yasalara göre suç değil midir? Erdoğan her şeyiyle bölücülüğün mihrakı ve mihrabıdır.”

BU BÖLÜCÜ AĞIZ SUSMALI

10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy isteyen Bahçeli, “Aday Erdoğan Eskişehir’de Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türk olmadığını iddia etmiştir. Bu mantığa göre Selanik’te doğan ve bu Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş de bu toprakların evladı değildir” dedi. Bahçeli, şöyle devam etti:
“Biz ‘AKP, HDP ve PKK ittifakı var’ derken, dayanaksız konuşmadık. Dünümüzde, bugünümüzde bu toprakların evlatlarını, ‘Bu topraklarda doğmadılar’ diye bu toprakların evladı değildir diye ayırmak, en büyük yanlıştır. Aday Erdoğan Türk milletinin birliğine suikast yaparak hangi hakla bu milletin cumhurbaşkanı olmak istemektedir. Erdoğan kimdir ki bu toprakların öz evlatlarıyla ilgili iftiralar yapmaktadır. Bu bölücü ağız susmalıdır, susturulmalıdır. AKP hükümeti, 17 ve 25 Aralık operasyonlarını yapan emniyetçilerden öç almaktadır. Havuzlarda bağışlar dolmuş ve taşmıştır. Kayserili gece gündüz çalışıp evine ekmek götürürken, Erdoğan ve yandaşları küplerini doldurmaktadır. Devlet Erdoğan’ın oyuncağı, para kasası, çek defteridir. İhalelerden alınan rüşvetlere zam yapılmıştır. Rüşvetçiler, işbirlikçiler, bozguncular, yolsuzluk mimarları, kadınların gülmesine karşı çıkan buruşuk zihniyetler, hemen Erdoğan’ın etrafında buluşmuşlardır. 10 Ağustos’ta Erdoğan değil, ekmek kazanacak ve Ekmeleddin Cumhurbaşkanı olacaktır”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!