Fadıl Akgündüz’den Başbakan’a mektup

Güncelleme Tarihi:

Fadıl Akgündüz’den Başbakan’a mektup
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:59

EN son Maldivler’deki tatil projesi de hayal kırıklığı ile sonuçlanan işadamı Fadıl Akgündüz, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan’a hitaben uzun bir mektup yazdı. Akgündüz bu mektubunu Caprice Termal otelin internet sitesinde basına duyurdu.

Haberin Devamı

Akdüngüz mektubunda zamanında üretmeyi planladığı ‘İmza’ isimli otomobil projesinin milletvekilliği elinden alındığı için yarım kaldığını ileri sürerken Maldivler’de hüsranla sonuçlanan son projesinde de haksızlığa uğradığını savundu.
2011 seçimleri öncesi kendisine suikast düzenlendiğini de ileri süren Akgündüz, mektubunda Başbakan Erdoğan’ı sevdiğini de dile getirdi.

Maldivler’de yaptıkları yatırımla ilgili olarak haksızlığa uğradıklarını savunan Akgündüz mektubunda paralel yapının Maldivler projesini nasıl müdahale ettiğini bakanlara ilettiğine de yer verdi.
Erdoğan’a mektubunda hükümetin uğradığı haksızlığı Maldivler nezdinde gündeme getirmesini beklediğini yazan Akgündüz “Geçen dönemin Beylikdüzü Belediye Başkanı şirketimizin aldığı arsayı bize devretmedi. Rahat bıraksınlar, biz Caprice Gold’u da İmza’yı da yaparız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!