Sheffield United 2-1 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Sheffield United 2-1 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 23:35

Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında İngiltere League One takımlarından Sheffield United ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında 2-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Bramall Lane Stadyumu ruhu olan bir stadyum. Bunu laf olsun diye yazmıyoruz. Takımın taraftarlarının ve eski yıldızlarının külleri stadın altına gömülmüş. Maç öncesi de eski tribünlerin sevilen bir isminin hayatını kaybetmesi üzerine bir tören yapıldı ve külleri stadın çimlerine serpiştirildi. Fenerbahçe’ye gelince…Lig şu an başlasa bile hazır görünüyorlar. Herkes ne yapacağını biliyor. Tek kusurları yapmaları gereken skorları bazen laubalilikten bazen beceriksizlikten yapamıyorlar.



EMRE’YE DİKKAT

Bu sezon en çok dikkatle takip edilmesi gereken oyuncu Emre Belözoğlu. Bu sezona çok farklı giriyor. Dün pasları ve mücadelesi ile çok iyi bir görüntü verdi. Diego ise can alıcı pasları ile göz doldurdu. Soma yararına yapılan karşılaşmada sarı lacivertlilerin attığı gol Webo ve Caner’in klasik hareketleri sonucu geldi. Caner geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine harika ortaladı, Webo tipik bir santrafor kafası vurdu. Fenerbahçe ilk yarı boyunca rakibine hiç imkan vermezken ikinci devre kulübedeki oyuncular oyuna girdikçe oyun üstünlüğü rakibe kaybedildi ve Sheffield United, Porter’ın ayağından golünü buldu ve ardından bir gol daha bulan ev sahibi maçı 2-1 kazandı.

F.BAHÇE'NİN MAÇA BAŞLADIĞI İLK 11: Volkan - Caner - Alves - Bekir - Gökhan - Mehmet Topal - Emre - Meireles - Diego - Sow - Webo

MAÇINAYRINTILARI


- Dk. 90: Fenerbahçe yine bir duran top organizasyonunda golü kalesinde gördü. 2-1
- Dk. 75: Sheffield United kafa golü ile skoru dengeliyor. 1-1
- Dk. 11: Caner'in ortasında Webo kafasıyla topu filelere gönderdi. 0-1
- Mücadeleye Fenerbahçe başlıyor.

Saygı duruşu tüyler ürpertti

Karşılaşma öncesi Soma için yapılan saygı duruşu tüyleri ürpertti. Saygı duruşunun başında stattan çıt çıkmazken birkaç saniye sonra Fenerbahçe taraftarı alkışlamaya başlayınca Sheffield United taraftarları da onlara eşlik etti ve tüm tribünler Soma’da yaşamını kaybedenleri ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

Emenike’ye maçtan önce antrenman

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe antrenörleri Bramall Lane stadında özel bir antrenman yaptırdılar. Denge çalışması ve koşu çalışması şeklinde geçen antrenmanda Emenike her Fenerbahçe tribünlerinin önünden geçtiğinde büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Gidecekler kadroda

Fenerbahçe’de takımdan kesin olarak ayrılacak olan Cristian ve Holmen de maç kadrosunda yer aldı. Holmen’e bilindiği gibi Bursaspor ve Mersin İdman yurdu talip. Cristian’a ise bir talip çıkmadı.


İNGİLTERE'DEN DANİMARKA'YA

İngiltere'den Danimarka'ya geçecek sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu İspanyol temsilci Sevilla ile 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag'daki Brondby Stadı'na karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!