Çaylı kutlama

Güncelleme Tarihi:

Çaylı kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 01:12

Fas Milli Günü düzenlenen bir resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Etkinlikte misafirlere Fas çayı ikram edildi.

Haberin Devamı

Swıssotel’de düzenlenen resepsiyonda Fas Büyükelçisi Lotfi Aouad ve eşi Fatima Aouad, konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Utkan, Demokratik Sol Parti Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, yabancı misyon şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Kokteyl ile başlayan gece, iki ülkenin milli marşlarının okunmasıyla devam etti. Türk ve Fas Mutfağı’nın birbirinden leziz yemeklerinin yer aldığı gecede, Atalay ve Çavuşoğlu’na Fas çayı ikram edildi. Geceye geleneksel kıyafetlerle katılan davetliler, renkli görüntüler oluşturdu. Resepsiyonun ilerleyen saatlerinde ise Beşir Atalay, Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükelçi Lotfi Aouad ve eşi Fatima Aouad, milli gün pastasını birlikte kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!