Webrazzi rakibini satın aldı

Güncelleme Tarihi:

Webrazzi rakibini satın aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 16:19

İNTERNET alanındaki gelişmelerin incelendiği ve analiz edildiği yerli bloglardan Webrazzi, aynı alanda yer alan rakibi ‘sosyalmedya.co’yu satın aldı. Yapılan satın alma anlaşması sonrasında sosyalmedya.co’nun tamamı, tüm alt alan adları ve sosyal medya hesaplarıyla birlikte Webrazzi’ye devredilecek.

Haberin Devamı

,Her iki sitenin kendi sayfalarından duyurduğu habere göre Sosyalmedya.co kurucusu Fatih Güner ve ekibi tüm devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 1 Ağustos 2014 tarihinden itibaren site yönetimini bırakacak. Bu tarihten itibaren İçerikle birlikte sosyalmedya.co’nun mevcut işleri Webrazzi tarafından yönetilmeye başlanacak.

DAHA GENİŞ KİTLEYE ULAŞILACAK
Webrazzi CEO’su Arda Kutsal, sosyalmedya.co’nun sahip olduğu kitleyi ve trafiği daha ileriye taşımak için çalışacaklarını ifade ederek, “Bunu yaparken de içerik tarafında bazı yeni açılımlara gideceğiz. İş modelleri konusunda da sahip olduğumuz tecrübe ile yeni modeller uygulamayı düşündüğümüz sosyalmedya.co’nun önümüzdeki dönemlerde ‘sosyal medya’ odaklı içerikte pozisyonunu daha geniş kitlelere yayarak, güçleneceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Webrazzi rakibini satın aldı

ORTAĞI ASLANOBA
Son dönemlerde internet şirketlerine yaptığı yatırımlarla adını sık sık duyuran Aslanoba Capital’in kurucusu Hasan Aslanoba, geçen nisan ayında Webrazzi’ye ortak olmuştu. Arda Kutsal’ın yüzde 15 hissesini satın alan Aslanoba Capital, böylece medya alanında da bir yatırım gerçekleştirmişti.

2006 yılında kurulan Webrazzi, teknoloji, internet sektörü ve girişimcilik gibi konu başlıkları başta olmak üzere haber çalışmaları gerçekleştiriyor. 2010 yılında etkinlikler düzenlemeye de başlayan şirket, Webrazzi TV adındaki online video sitesiyle kullanıcılarına hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!