Sevgili cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Sevgili cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 17:36

ANTALYA’da salı günü sabaha karşı kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 22 yaşındaki Semih A’nı, tartıştığı sevgilisi Selma Y. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay, önceki gün sabaha karşı Duraliler Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Bir süre önce Elazığ’ın Palu İlçesi’nden Antalya’ya gelen Semih A, evinde kaldığı sevgilisi 21 yaşındaki Selma Y ile tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesi ardından genç kız mutfaktan aldığı ekmek bıçağını sevgilisinin kalbine sapladı. Ağır yaralanan Semih A için ambulans çağıran genç kadın daha sonra şoka girdi.

Evde yapılan ilk müdahale ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Semih A, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis evde yaptığı incelemelerde suç aleti bıçağı ele geçirdi.

Selma Yı ve annesinin ifadesine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın cinayet olduğunu belirledi. Genç kızın izini kaybettirmek için 3 ay önce Elazığ’dan kente geldiği, Semih A’nın ise, cezaevinden tahliye edildikten sonra Selma Y.'nin adresini bularak yanına yerleştiğini belirleyen polis, genç adamın sevgilisine karşı işlediği bir suçtan daha önce de ceza aldığını tespit etti.

Sorgusunun ardından adliyeye götürülmek üzere Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarılan Selma Y ağlayarak polis aracına bindi. Adliyede kızını bekleyen anne ise binaya kızıyla birlikte girdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!