Saçlarda rönesans ve retro etkisi!

Güncelleme Tarihi:

Saçlarda rönesans ve retro etkisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 15:14

Geçmişten izler taşıyan saç kesimleri ve modelleri bu sezona damga vuruyor...

Haberin Devamı

Rönesans ve retro etkisiyle, topuz ve örgü gibi romantik modellerin öne çıktığı sezonda, asi ve iddialı saç modelleri de çok konuşulacak. Sezonun en çok öne çıkan modeli ise; maskülen ama kadında seksi bir görünüm yaratan, hafif ıslak görünümlü, geriye doğru taranmış kısa saçlar. Hemen her stile uyum sağlayan örgü saçlar da sezonun anahtar trendlerinden biri.

Saçlarda rönesans ve retro etkisi

Hem kuaförlerin hem de hanımların sevdiği bu tarzda özellikle tek taraflı yandan örgü romantik bir hava yaratıyor. Balerin topuzları ve ensede yapılan at kuyrukları ise en popüler modeller arasında yer alıyor. Bir diğer dikkat çeken detay ise uzun kâküller. 60’ları andıran düz kâküller, uzun saçlarla mükemmel bütünlük sağlıyor. Geniş ve iri dalgalar ile şekillendirilmiş hacimli saçlar feminen görünümü tamamlarken; kolayca uygulanan ve rahat kullanılan dağınık topuzlar asi ve salaş bir hava yaratıyor.

Haberin Devamı

Saçlarda rönesans ve retro etkisi

Hem kuaförlerin hem de hanımların sevdiği bu tarzda özellikle tek taraflı yandan örgü romantik bir hava yaratıyor. Balerin topuzları ve ensede yapılan at kuyrukları ise sonbahar kış aylarının en popüler modelleri arasında yer alıyor.

Saçlarda rönesans ve retro etkisi

Saç rengi trendlerinde ise “bal” rengi hakimiyeti görülüyor. Bal kahve, bal kumral, bal karamel gibi saç tonları çok tercih ediliyor. Küllü kumral, küllü sarı, karamel kahve, altın kumral, kumral dore, altın kahve, doğal sarı saç renkleri de yine sezonun saç renkleri arasında.

Saçlarda rönesans ve retro etkisi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!