Arnavutluk'ta tünel çöktü: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Arnavutlukta tünel çöktü: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 12:28

Hidroelektrik santrale su takviyesi yapmak amacıyla inşa edilen tünelde meydana gelen göçük nedeniyle biri Türk üç işçi yaşamını yitirdi

Haberin Devamı

Arnavutluk'un kuzeyinde, Reşen kasabası yakınlarındaki bir hidroelektrik santrale su takviyesi yapmak amacıyla inşa edilen tünelde meydana gelen göçük nedeniyle üç kişi hayatını kaybetti.

Arnavutluk Polisi'nden yapılan açıklamada, dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden birinin Türk, ikisinin ise Arnavutluk vatandaşı oldukları kaydedildi.

Açıklamada, kazada hayatını kaybedenlerin tünelde çalışan işçiler olduğu belirtilerken, kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi gönderildiği, işçilerin cansız bedenlerinin göçükten çıkarıldığı bildirildi.

Kazada hayatını kaybeden Arnavutluk vatandaşlarının Ndue Legisi ve Pyeter Doda olduğu açıklanırken, Türk işçinin kimliğine dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Öte yandan, söz konusu tünelde çalışan bir mühendis, bir güvenlik amiri ve bir vardiya amiri de olayın ardından göz altına alındı. Söz konusu üç kişi, polis tarafından sorguları tamamlandıktan sonra bu sabah saatlerinde serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!