Almanlar’la İngilizler’in arası açıldı

Güncelleme Tarihi:

Almanlar’la İngilizler’in arası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 12:25

Almanya ve İngiltere arasındaki dostluk ilişkisi, Alman Bild gazetesinin İngiliz turistleri sarhoş, aptal, şişman ve kaba olarak tanımlayan bir makale yayınlaması yüzünden yara aldı.

Haberin Devamı

İngiliz turistleri temsil eden bir karikatür ile birlikte yayınlanan makalede, İspanya’nın Majorca adasında tatil yapan İngilizler’in ucuz vodka içmek nedeniyle ortaya çıkan ve “Rushkinkoff Öksürüğü” olarak anılan yeni bir hastalığı tıp literatürüne soktuğu ancak bunun hiç şaşırtıcı bulunmaması gerektiği iddia edildi.

Bild gazetesi bir çok tatil suçundan sorumlu olduğunu iddia ettiği İngiliz turistlerin “Prens Harry Sendromu”ndan müzdarip olduklarını yani her fırsat bulduklarında toplum içinde soyunduklarını söyledi.

Gazete İngiliz turistleri etkisi altına alan sendromlardan bir başkasının da “Ergen Bimbo Sendromu” olduğunu ve bu hastalığın başlıca belirtisinin de toplum içinde tavşan kulakları ile gezmek olduğunu iddia etti.

İngiliz basını Bild’in haberine geniş yer verirken, Times gazetesi Bild’de İngiliz turistlere yöneltilen hakaretlerin “savaş nedeni sayılabilecek derecede kaba” olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!