Cezaevinde evlendi

Güncelleme Tarihi:

Cezaevinde evlendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 10:09

ALMANYA'nın başkenti Berlin'de 2009 yılında işlediği cinayet nedeniyle 2011 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Ali S adındaki mahkum, sevgilisiyle cezaevinde evlendi.

Haberin Devamı

2009 yılında 26 yaşındaki Okan A'yı öldürmekle suçlanan ve 2011 yılında mahkemenin ömür boyu hapis cezası verdiği 37 yaşındaki Ali S ile sevgilisi Tegel Cezaevi’nde kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Adını açıklamayan Ali S.'nin eşi “Ben eşimin suçsuz olduğuna eminim” dedi.

BİR YILDIR BEKLİYORLAR
İkilinin evlenme isteğinin gerçekleşmesi tam bir yıl sürdü. Cezaevi yetkilileri ikilinin gerçek bir evlilik yapma isteğine önceleri ikna olmadığı için karşı çıktı. Sonra ikna olan cezaevi yetkilileri nikahın kıyılmasına izin verdi.

2009 yılında işlenen cinayette kullanılan silah hala bulunamazken, ömürboyu hapis cezasına çarptırılan Ali S. aleyhinde mahkemede şahitlik yapan da olmamıştı. Katil damgası yiyen Ali S ise kendisinin suçsuz olduğunu söylerken, yeniden yargılanması için mücadele ettiğini belirtti. Eşiyle de henüz gerdek gecesine girmediğini belirtti. Alman cezaevlerinde evli mahkumların eşleriyle birlikte olmaları için özel odalar bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!