Bayram zehir oldu

Güncelleme Tarihi:

Bayram zehir oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2014 01:12

Bayramda yüzlerce can alan trafik canavarı, bu kez de Demetevler’de terör estirdi. 06 ELP 99 plakalı araç bayram ziyaretinin ardından evlerine dönen Sultan Aran’la 8 yaşındaki oğlu Osman Yiğit Aran’a çarparak kaçtı. Anne feci kazayı kırıklarla atlatırken, 8 yaşındaki Osman ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’nda yolları kan gölüne çeviren ve 4 günde onlarca kişinin ölümüne yüzlerce kişinin ise yaralanmasına yol açan trafik canavarı, Başkent’te bayramı kana buladı.
Önceki gün bayram ziyaretinin ardından iki sokak ötedeki evlerine dönen anne Sultan Aran ve 8 yaşındaki oğlu Osman Yiğit Aran, trafik canavarına yakalandı. Görgü tanıklarının ifadesine göre 06 ELP 99 plakalı Şahin marka bir otomobil Demetevler 405. Cadde ile Rıfat Çelik Sokak’ın kesiştiği kavşakta, kaldırımda yürüyen anne ve oğluna çarptı. Anne Aran çarpmanın etkisiyle 4 metre ileriye savrulurken, küçük çocuk otomobilin altında kaldı ve başı tekerlek altında ezildi.

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ

İçinde 3 kişinin bulunduğu araç kazanın ardından olay yerinden hızla kaçtı. Görgü tanıkları aracın plakasını polise bildirirken, Karşıyaka Karakolu’na bağlı ekipler bölgeden kamera kayıtlarını topladı. Polis kaza yerini terk eden aracı bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı. Feci kazanın ardından anne ve oğul ise Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Sultan Aran omuz ve burun bölgesindeki kırıklarla kazayı atlatırken, 8 yaşındaki Osman Yiğit Aran ise yoğum bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Ailesi kafatasının arka kısmında 15 cm kırık tespit edilen minik Osman’a kanama ve ödem nedeniyle herhangi bir tıbbi müdahale yapılamadığını ifade etti. Aran’ın yakınları, kazaya karışan sürücünün bir an önce bulunmasını isteyerek, “Bu bayramı bize zehir etti, başkalarına da etmesin” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!