AK Parti'den İzmir'e sözlü onay

Güncelleme Tarihi:

AK Partiden İzmire sözlü onay
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:09

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 50 kişilik ekibini kurduğunu, araya bayram girdiği için genel merkezin yönetimi sözlü onayla yetindiğini, imzanın ardından listeyi açıklayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Delican, yönetiminde 14 kadın, 22 gence yer verdiğini, mesleki anlamda toplumun her kesimini kucaklayan dengeli bir liste hazırladığını belirterek, "Yönetimde iş, sanat dünyasından isimler var. STK temsilcilerine yer verdik. Partiye emek harcamış, katkı koymuş isimler çoğunlukta" dedi.

Delican, cumhurbaşkanlığı seçimi için sahada çalışacak ilçe koordinatörlerini de atadı.

Bazılarına fazla görev

İl yönetimine de girecek olan bu isimler arasında Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım'ın akrabası olan eski yerel yönetimler başkanı Ahmet Şimşek, işkadını Gerçek Tekin, seçim tecrübesi olan Fuat Eroğlu, prodüksiyon şirketi sahibi Kader Ertemiz'in kontrolüne birden fazla ilçe verildiği dikkat çekti.

Yönetime de giren ilçe seçim koordinatörleri şöyle: Ahmet Şimşek, Gerçek Tekin, Fuat Eroğlu, Ali Yazıcı, Rahmi Taştan, Vahide Firyaz Yılmaz, Kader Ertemiz, Saliha Tekin, Mirhan Bedir, Nazmi Yılmaz, Emrun Sulayıcı, Turan Erdoğan, İzettin Mizan, Fırat Eroğlu, Ahmet Kartal, Nilüfer Karadal, Hayrettin Uçak, Nilüfer Karadal, Veysel Güldoğan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!