CHP'li vekiller sahaya iniyor

Güncelleme Tarihi:

CHPli vekiller sahaya iniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 01:01

CUMHURBAŞKANLIĞI çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için seçime 10 gün kala 30 ilçe için check list (kontrol listesi) hazırlayan CHP, hesap soracak.

Haberin Devamı

İl yönetimi, her ilçe yönetimine "Kaç broşür dağıtıldı? Kaç STK ziyaret edildi? Kaç billboarda ilan verildi? Kaç bina giydirildi? Kaç araç hazırlandı? Kaç sandık görevlisi seçim gününe hazır? Sandıklara kaç kumanya gidecek? Kaç yaşlı ve engelli seçmen sandığa taşınacak? İtirazlar için kaç hukuk komisyonu kuruldu?" diye soracak.

CHP'nin örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, İhsanoğlu'nun 1 milyon broşürünün dağıtılmak üzere ilçelere gönderildiğini, yaklaşık 8 bin sandıkta örgütlendiklerini anlattı. Erel, "Partili kadınlar ve gençler, toplu taşım araçları, plajlar, AVM'lerde broşürleri dağıtarak Ekmel Hoca için oy istiyor. Seçime 10 kala İzmir milletvekilleri sahaya inecek. Her milletvekili günde üç ilçede seçim çalışması yapacak. Parti yöneticileri köylerde, mahallelerde propaganda yapıyor. Sandıklarda örgütlendik. Seçmeni sandığa getirmek, katılımı artırmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yarın Ekmel Hoca'ya destek veren diğer partilerin il başkanları ile biraraya gelip, görev bölümü yapacağız" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!