Karşıyaka'dan devler Ligi'ne

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakadan devler Ligine
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:09

PTT 1'inci Lig'de geçen sezon Karşıyaka'nın kalesini koruyan Çek file bekçisi David Bicik, yeni takımı Sparta Prag'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalması için mücade ediyor.

Haberin Devamı

Performansıyla yeşil kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran 33 yaşındaki Bicik, ailevi sorunları yüzünden Karşıyaka'dan ayrıldıktan sonra altyapısından yetiştiği ülkesinin güçlü takımlarından Sparta Prag'la anlaştı. Prag'ta da Karşıyaka'da olduğu gibi 35 numaralı formayı seçen tecrübeli eldiven, takımının birinci kalecisi oldu.

Takımının Viktoria Plezen'i yenerek Çek Cumhuriyeti Süper Kupası'nı kazanmasına katkı sağlayan Bicik, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ve 3'üncü ön eleme turunda da yıldızlaştı. 2'nci turda Estonya temsilcisi Levadia Tallin'i eleyen Bicik'li Sparta Prag, FIFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya'nın yönettiği 3'üncü eleme turu ilk karşılaşmasında da İsveç'ten Malmö'yü 4-2'yle geçerek avantaj yakaladı. Prag, rakibini eler, play off turunu da geçerse Karşıyakalı Bicik devler arenasında boy gösterecek.

Haberin Devamı

YENİ ADAY HÜSEYİN

Karşıyaka'da Burak'la yeniden anlaşmaya çalışan yönetim, şimdi de geçen sezon Medical Park Antalyaspor'dan kiralanan Hüseyin Atalay'ı gündeme aldı. Karşıyaka'ya dönmek isteyen Hüseyin'e sıcak bakan yönetimin, 2 oyuncudan biriyle anlaşıp, Erzurum kampına göndereceği belirtildi. Maliyeti 550 bin TL olan Balıkesirsporlu Rıza'dan ise vazgeçildi.

Stoperde Ramazan Sal ve Azeri Shukurov'u kullanan teknik direktör Yusuf Şimşek, yönetimden acele etmemelerini istedi. Erzurum kampına takımdan elenen Mehmet Çoğum ve Okan hariç 26 kişilik kadroyla giden Karşıyaka, kamp dönüşü yine eleme yapacak. Yeni transferler Abdullah, Deniz ve gençlerin kadroda kalıp kalmayacakları kampta netleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!