TÜRK IRONMAN’LER

İşadamı Kerem Özçapkın ve Doktor Orhan Ağcaoğlu, ‘Ironman’ oldu! Katılımcıların önce 4 km yüzüp sonra 180 km bisiklet kullandığı ve ardından 42 km koştuğu en zor triatlon yarışını bitirmeyi başaran ikili, ‘Ironman’ (Demiradam) unvanını aldı.

Haberin Devamı

1996 Türkiye Güzeli Pınar Tezcan’ın eşi işadamı Kerem Özçapkın ile Genel Cerrahi Uzmanı Orhan Ağcaoğlu, yüzme, bisiklet ve koşunun bir arada olduğu triatlon yarışlarına katıldı. Özçapkın, farklı ülkelerde gerçekleşen Ironman Yarışları’nın Lüksemburg ayağında Türkiye’yi temsil etti. Ağcaoğlu ise Almanya-Frankfurt’ta yarıştı. Ve her ikisi de etapları başarıyla tamamlayarak ‘Ironman’ unvanını almaya hak kazandı.

59 dakikada 4 km yüzdü
Çapa Tıp Fakültesi’nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Orhan Ağcaoğlu, ikinci kez ‘Ironman’ oldu. Ağcağolu, Frankfurt’taki yüzme etabında 4 km’yi 59 dakikada yüzerek madalya aldı.

Aşk hız kestirdi
Sinan Akıman, bankacılık kariyerini sonlandırdıktan sonra motor sporlarına merak sardı. Seyrantepe’de motosiklet mağazası açan ve aynı zamanda sahibi olduğu İstanbul MC Yarış Sporları A.Ş.’nin pilotları arasında yer alan Akıman, önceki gün Harley Davidson motosikletiyle görüntülendi. Akıman, sevgilisi Ivana Sert’in isteği üzerine klasik motor yerine yarış motoru kullandığını söyledi. Sinan Akıman’la Etiler’deki Zerafet Restoran’da görüntülenen Ivana Sert, Müslüman olmayı düşündüğünü söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları