Geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:09

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Uzundere Rekreasyon Alanı ile ilgili çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, "1 ay içinde yüklenici firmanın işi bitecek. Bu süre içinde Nasrettin Hoca heykelinin başı da konulacak. Çalışmanın tamamlanması için gerekeni yapıyoruz" dedi

Haberin Devamı

Karabağlar Belediyesi'nin prestij projelerinden biri olan Uzundere Rekreasyon Alanı çalışmaları'nda sona yaklaşıldığı bildirildi. Seçim sonrası yüklenici firma ile sorunları çözen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çalışmaların 1 ay içinde tamamlanacağını söyledi. İçinde 37.5 metre yüksekliğinde göle maya çalan Nasrettin Hoca heykeli, Nuh'un Gemisi olarak tasarlanan heykel bina gibi sanatsal eserlerin yanı sıra çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı çocuk oyun alanlarının da bulunduğu Uzundere Rekreasyon Alanı yakın zamanda Karabağlar'a kazandırılacak. Rekreasyon alanında ayrıca, 2 bin 500 kişilik bir de amfi tiyatro bulunuyor. Karabağlar Belediyesi sanatsal ve kültürel etkinliklerin bazılarını burada gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Geri sayım başladı

"KISA SÜREDE HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ"

Söz konusu alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen ve konuya ilişkin bilgiler veren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yüklenici firmanın çalışmalarını bir ay içinde tamamlayacağını, Nasrettin Hoca heykelinin başının da bu süre içerisinde yerine konulacağını söyledi.Yüklenici firmanın çalışmalarından sonra belediye ekiplerinin alana gireceğini söyleyen Selvitopu, "Belediye ekipleri ağırlıklı olarak çevre düzenlemelerini yapacaklar. Bu projeler bizden önce başlayan çalışmalar ve yarım bırakılamaz. Projenin tamamlanması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Amacımız en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmak olacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!