AK Parti'de bayram mesaisi

Güncelleme Tarihi:

AK Partide bayram mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2014 01:01

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Çeşme'de çalışmalarını sürdürdü. İl Başkanı Bülent Delican da çalışmalara katıldı.

Haberin Devamı

AK Parti'li gençler, Çeşme merkezde, çarşıda, Ilıca ve Alaçatı'da vatandaşlarla buluşup, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmaları çağrısında bulundu. Üzerinde, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya logosunun yer aldığı tişörtler giyip, şapkalar takan gençler, vatandaşlara karanfil dağıttı, broşür verdi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın kampanya dönemi için özel olarak hazırlattığı dev led ekranlı TIR'da Çeşme'nin muhtelif yerlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından kesitlerin yer aldığı video gösterildi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmaları sürdüren gençlere sürpriz yaparak çalışmalara katıldı. Vatandaşlara karanfil ve broşür dağıtarak destek isteyen Delican, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden Cumhurbaşkanının ilk defa doğrudan halk tarafından seçildiğini hatırlatarak bunun çok önemli, tarihi bir olay olduğunu söyledi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini devraldığında şahsı ve teşkilatı adına bir söz verdiğini belirten Bülent Delican, "Çok çalışacağız, gece demeden, gündüz demeden koşacak ve 10 Ağustos'ta Büyük Usta'yı Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı yapacağız demiştim. Bu anlamda bizlere büyük görev düşüyor, sorumluluğumuz çok büyük. Bayramda tatil yapmadan çalışmaya devam diyoruz. Yeni Türkiye hedefine doğru, yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerliyoruz. Teşkilat olarak, 2 Ağustos'ta İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştireceğimiz miting ile yaşayacağımız demokrasi bayramına hazırlanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. Milli iradeye inanan, demokrasiye güvenen bütün İzmirlileri 2 Ağustos Cumartesi günü Saat 17.00'de Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştireceğimiz mitingimize bekliyoruz. 10 Ağustos'ta vatandaşlarımızın sandığa gidip iradelerini ortaya koymaları da çok önemli. Herkesi bu sorumluluğu yerine getirmeye davet ediyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!