Teknelere talep büyük

Güncelleme Tarihi:

Teknelere talep büyük
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 01:09

İZMİR'in turistik İlçesi Foça, bayramda, yerli tatilcilerin akınına uğradı. Konaklama tesisleri dolarken, tur teknelerine de ilginin büyük olması nedeniyle liman neredeyse boşaldı. Tam kapasite tura çıkan teknelerden bazıları 17.30'daki dönüşten sonra bir özel tur daha düzenledi.

Haberin Devamı

Foça Küçük Deniz Limanı'ndaki irili ufaklı 30'a yakın tur teknesi, işlerinin az olduğu ramazan ayının ardından güldü. Bayram tatili için ilçeye gelen yerli turistlerin 11.00 -17.00 saatleri arasındaki turlara ilgi göstermesi tekne sahiplerini sevindirdi. Birbirinden güzel masmavi 5 cennet koyda denize girmek, mangalda balık, makarna, salata, soğuk içecek menülü öğle yemeği ve akşam çayı keyfini yaşamak isteyen tatilciler 40 ile 45 lirayı gözden çıkardı. Teknelerde, deniz sonrası duş alma imkanının da olması turlara ilgiyi daha da artırdı.

Maymi Gezi Teknesi İşletmecisi Murat Oğuzbaş bayramda taleplere yetişemediklerini belirterek, "İnsanlar; Foça'da tatil yaptım diyebilmek için mutlaka en az bir gün tekne turuna katılmalı. Bizler bile, yıllardır neredeyse her gün gördüğümüz bu güzelliklere doyamıyoruz. Ramazan bayramında diğer tüm tekneyle tur düzenleyen arkadaşlarımla birlikte tam kapasite çalışıyoruz. Çoğunlukla aile işletmeleriyiz ve gelenleri bir aile ortamında konuk etmeye çalışıyoruz. Foçanın Karataş'ı gibi tekneleri de alışkanlık yapar. Bu tadı bir kez alan mutlaka bir daha konuğumuz olur. Adalar, Siren kayalıkları, masmavi koylar, Foça'nın nefis balıkları, leziz yemeklerimiz, çayımız, kahvemiz sohbetimizle turlarımıza bekleriz" dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!