Bozkırda açan çiçek gibi

Güncelleme Tarihi:

Bozkırda açan çiçek gibi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2014 01:09

Melisa Sözen, Vanity Fair dergisinin Fransa edisyonu için objektif karşısına geçti. Dergi, “Kış Uykusu” filmindeki rolüyle dikkat çeken Sözen’e övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

OYUNCU Melisa Sözen, 67. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü kazanan “Kış Uykusu” filmindeki rolüyle dünya basınının ilgisini çekti. Fransa’da yayımlanan Vanity Fair dergisi, yeni sayısı için güzel oyuncuyla röportaj yaptı. Dergi, “kömür karası gözlerine” övgüler yağdırdığı Sözen için “Nuri Bilge Ceylan’ın Altın Palmiye kazandığı filminde rol alan Melisa Sözen, bozkırda açan çiçek gibi narin ve bir o kadar da dik kafalı” yorumunu yaptı.

1 SAAT İNANAMADIM

Dergide Melisa Sözen’in ödül heyecanıyla ilgili şu açıklamaları da yer aldı: “Cannes Film Festivali’nde zaman geçtikçe daha çok heyecanlanmaya başlamıştım. Bizim olmayan her ödül açıklandığında, bu bizim için bir zafer haline geliyordu. Büyük ödüle daha çok yaklaşıyorduk. Sonuç açıklandıktan sonra bir saat boyunca inanamadım. Ödülün büyüklüğünü İstanbul’a geri döndüğümde anladım. Bu, Yılmaz Güney’in ‘Yol’ filmiyle aldığı ödülden sonra 22 yıllık beklemenin sonucuydu. Şimdi insanlar beni sokakta gördüğü zaman yüzüme gülümsüyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!