Del Piero Real Madrid kampında

Güncelleme Tarihi:

Del Piero Real Madrid kampında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2014 13:05

İtalyan efsane Del Piero, ABD'de kamp yapan Real Madrid'in son idmanını izledi. Del Piero, eski hocası Ancelotti'nin tümzamanların en iyi teknik direktörü olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ünlü İtalyan futbolcusu Alessandro del Piero, Real Madrid'in ABD'nin Los Angeles kentindeki son idmanını izledi. Ronaldo ve Bale gibi yıldızlarla biraraya gelen Del Piero, objektiflere poz verdi. Juventus forması giyerken Carlo Acelotti ile birlikte çalışan Del Piero, eski hocasıyla antreman yöntemlerini üzerine konuştu. İtalyan yıldız, "Ancelotti'ye bir merhaba demek için geldim. Ancelotti tüm zamanların en iyi hocası çünkü 10. kupasını kazandı. Real Madrid ve onun için de çok güzel anlar yaşandı" dedi.

Del Piero Real Madrid kampında


Real Madrid'e karşı bir çok maç oynadığını söyleyen Del Piero, kulübün bugün de çok iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi. İtalyan oyuncu, Real'in son transferi Kolombiyalı James Rodriguez'i Dünya Kupası'nda izlediğini belirterek, "İnanılmaz bir oyuncu. Çok genç ve büyük bir potansiyele sahip. Kroos da çok daha Real için önemli bir orta saha oyuncusu olacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!