Sessiz şehir İstanbul

İstanbul, bayram tatiliyle birlikte hayalet şehre döndü. Ramazan ayında sinek avlayan Bodrum ve Çeşme’de ise adım atacak yer kalmadı!

Haberin Devamı

İstanbullular tatile çıktı, yeme, içme ve eğlence hayatının en popüler semtleri Etiler, Bebek, Nişantaşı ve Cihangir’de sokaklar boşaldı. Hâl böyle olunca birçok mekân Ramazan Bayramı’nda kapılarını kapattı. Nişantaşı-Atiye Sokak’taki Kav Butik’in de aralarında olduğu bazı mekânlar da fırsattan istifade tadilata girerek dekorasyonunu yeniledi.

Şampiyon Soma
Jolly Tur’un sahibi Sinan Vardar, Soma faciasının ardından Soma Kaymakamlığı ile işbirliği yaparak madenci ailelerine yardım eli uzatmıştı. Aynı zamanda Somaspor’a başkan olan Vardar, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı ve eşi Zerrin Atçı’yı Bodrum’daki
5 Oda Otel’de ağırladı. Vardar, Somaspor’u şampiyon yapmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Hermes’in davetlisi
Fransa’nın dünyaca ünlü çanta markası Hermes, yarın Cote de Azur’daki Château de Crémat’da düzenleyeceği etkinliğe Türkiye’den Gül Ergi’yi de davet etti. İş dünyasının patronlarının sanat koleksiyonları için danışmanlık yapan Ergi, dünyanın farklı yerlerinden 75 çiftin katılacağı davette Türkiye’yi temsil edecek. Fransa’nın en popüler şehirlerinden Nice’te evi de bulunan Ergi, bu daveti Hermes’in en iyi müşterilerinden olduğu için aldığını söylüyor.

Haberin Devamı

El öpmeye geldiler
Bilgün Sazak, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’den olan kızları Ayşe, Elif ve Emine ile Ramazan Bayramı’nda bir araya geldi. Ayşe Boyner, ailece çektirdikleri fotoğrafları Instagram’da paylaştı.

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDI
Ender Mermerci, kızları Tansa Ekşioğlu, Derin Mermerci ve Yosun Reza ile Bodrum’da bayramlaştı. Derin Mermerci, mutluluk pozlarını Instagram’a ekledi.

ŞATO ALACAK PARAM YOK
Ünlü oryantal Asena, önceki akşam Bodrum’daki Club Catamaran’da sahneye çıktı. Asena’ya özellikle Arap tatilciler büyük ilgi gösterdi. Sahnede yaklaşık 30 dakika kalan oryantal, kendisine para takmak isten hayranlarını geri çevirip “Para değil
şampanya isterim” diyerek espri yaptı. Asena, Monaco’da şato satın aldığı iddiaları hakkında “Orası arkadaşımın yeriydi. Geçen yıl şato hakkında espri yapmıştım. Benim şato alacak o kadar param yok. Şatom olsa burada ne işim olur” diye konuştu.

Yazarın Tüm Yazıları