Ahmet Hakan yazdı:

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Hakan yazdı:
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2014 11:49

Bayram mesajına bak politik çizgiyi anla

Haberin Devamı

“Bu bayramda din ve mezhep istismarcılığı, emek, barış, özgürlük ve kardeşlik düşmanlığı yapanları lanetler, tüm halklarımıza iyi bayramlar dileriz.”


POLİTİK ÇİZGİ:
Bu mesajı kaleme alan şahsiyetin tipik bir Selahattin Demirtaş seçmeni olduğuna bire on bahse girmeye bilmem gerek var mı?


*

MESAJ:


“Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle samimi öyle içten, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin.”


POLİTİK ÇİZGİ:

Etliye sütlüye pek karışmayan bir çizgi... Ama geleneksele yatkın... Ama şairane... Ama nostaljik... Kısacası içli bir şahsiyetin mesajıyla karşı karşıyayız.


*

MESAJ:

Haberin Devamı


“Bayramı yine huzur içinde idrak edemedik. Türk ve Müslüman düşmanları içeride de, dışarıda da zulme devam ediyorlar. Bayram mübarek olsun.”


POLİTİK ÇİZGİ:

Bilmem “Milliyetçi Hareket Partisi”ne münasip bir çizgi demeye gerek var mı?


*

MESAJ:


“Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar eşitliğin hüküm sürmesini hayal ettiğimiz bir dünyada daha nice bayramlar dilerim.”


POLİTİK ÇİZGİ:

Müslüman sol mu desem, sol Müslüman mı desem... Bilemedim... Ama işin içinde Müslümanlık da var, sol da var, bu kesin.


*

MESAJ:


“Müslüman’ın Müslüman’a kırdırılmadığı, insanın insana kıymadığı, kul ve yetim hakkının yenmediği, yalanın, riyanın hüküm sürmediği, inancın siyasete alet edilmediği bir Türkiye hayali ile Ramazan Bayramı’nızı tebrik ederim.”


POLİTİK ÇİZGİ:

Ben CHP diyorum, bilmiyorum siz de der misiniz?


*

MESAJ:

Haberin Devamı


“Şimdi ve sonsuza kadar Filistin’in yanında olduğumuzu vurgularken... Yüce Peygamberimiz, Ulu Önderimiz Muhammed’in ebedi ışıklı çizgisinde Ramazan Bayramı’nın, Ortadoğu’ya, Afrika’ya, Asya’ya ve tüm yeryüzüne kutlu olmasını yürekten dilerim”.

POLİTİK ÇİZGİ:

Çizgisi konusunda bir şey demeyeceğim ama ben daha ilk cümlede bir “NURİ PAKDİL METNİ” ile karşı karşıya olduğumu anladım.

AHMET HAKAN'IN BUGÜNKÜ YAZISI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!