Gazze'de 10 çocuk öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Gazzede 10 çocuk öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 19:08

İsrail ordusunun, Gazze'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda, en az 10 çocuğun yaşamını yitirdiği bildirildi. Akşam saatlerinde İsrail savaş uçakları ve topçu birliklerinin, Gazze'nin çeşitli bölgelerini yoğun bombardımana tuttuğu, saldırılarda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Filistin Sağlık Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordu birlikleri, Gazze'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'ndaki bir piknik alanını hedef aldı.

Şifa Hastanesi'ne şu ana kadar 10 çocuk cesedinin ulaştığını ifade eden yetkililer, onlarca yaralının da tedavi altına alındığını ve ölü sayısının artmasından endişe edildiğini kaydetti.

ŞİFA HASTANESİ'NİN DIŞ DUVARI VURULDU

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik bombardımanında, Şifa Hastanesi'nin bulunduğu kompleksin dış duvarının isabet aldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, bombanın hastanenin dış duvarında hasara yol açtığı, ancak hizmet binasına zarar vermediği belirtildi.

Yetkililerin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

HAMAS: 10 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin Şucaiyye Mahallesi'ne sınır bölgede düzenlediği operasyonda 10 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!