Cezaevinde cinsel organını kestiler

Güncelleme Tarihi:

Cezaevinde cinsel organını kestiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 17:00

Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevinde cinayet iddiasıyla tutuklu bulunan Ali K., dün gece oda arkadaşı olan ve gasp suçundan hükümlü bulunan 30 yaşındaki Nihat Yılmaz’ı, kesici bir aletle boğazı ve cinsel organı keserek öldürdü.

Haberin Devamı

Dün gece bilinmeyen bir nedenle Ali K., traş bıçağından yapılma kesici aletle hücre arkadaşı Nihat Yılmaz’ı uykusunda boğazını, cinsel organını ve vücudunun çeşitli yerlerini keserek öldürdü. Saat 03.00 sıralarında kontrole çıkan infaz koruma memurları tarafından fark edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yılmaz’ın ailesi acı haberi bayram sabahı telefonla aldı.

Cinayet zanlısı Ali K., iki kişilik odadan çıkarılırken, Nihat Yılmaz’ın cesedi yapılan incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

ANNESİNE MEKTUP YAZMIŞ
Gasp suçundan hükümlü olan Nihat Yılmaz, cezaevinden annesi Adile Yılmaz’a yazdığı mektuplarda infaz koruma memurlarının kendisine işkence yaptığını öne sürdü.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Odada yaşanan cinayetin ardından olayla ilgili Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Hücre arkadaşı ve katil zanlısı Ali K.’nın ifadesi alınırken, Yılmaz’ın cesedi ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!