O bir Bad Boy!

Güncelleme Tarihi:

O bir Bad Boy
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 15:36

Salman Khan Hindistan'daki sinema dünyasının en ünlü yüzü. Ancak Khan'ın filmlerinden çok çalkantılı olan özel hayatı dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Hindistan'ın beyaz perdelerinden eksik olmayan ünlü oyuncu Salman Khan ekrana çıktığı zaman sinema salonlarında hayranları tarafından alkışlanıyor. Filmlerde kadınların kalbini fethedip kötü adamları döven Khan, yapılı vücüdunu ortaya koyan sonsuz aksiyon sahnelerin yanı sıra kendine özgü dansları ile de boy gösteriyor.

HALA BAKİR
90 küsür filmde oynayan maço erkeği Khan aynı zamanda 'Big Boss' adlı Reality Şov'un sunuculuğunu yapıyor. Çalkantıl özel hayat ile dikkat çeken Khan, magazin dünyasındaki tahtını korumakta güçlük çekmiyor. 48 yaşında hala bekar olan oyuncunun kıskançlığı yüzünden Dünya Güzeli seçilen Aishwarya Rai ile evlenemediği öne sürüldü. Ayrıca verdiği bir demeçte hala bakir olduğunu iddia eden Khan hiç gerçek ilişki yaşamadığını ifade etmişti.

Haberin Devamı

O BİR BAD BOY
Bollywood'un 'bad boy'u olarak bilinen oyuncu koruma altında olan Thompson Ceylanı'nı vurma suçundan beş yıllık hapis cezasına çarptırıldı ancak bir hafta sonra serbest bırakılmıştı.
Şimdi ise başka bir dava ile başı dertte olan Khan, aracı ile insanların arasına dalıp ölümlerine sebep olmaktan yargılanacak. Suçunu kabul etmeyen oyuncu "hapise girersem de kaderimdir" diye konuştu.

ÜNVANI KABUL ETMİYOR
Gazeteciler ile arası iyi olmayan Khan basın mensupları ile dalga geçip onları dövdürmesi ile manşetlik oldu. Buna rağmen hayranları tarafından desteklenen Khan fakirlere yardım etmek için "İnsan Olmak" adında bir vakıf kurdu. Vakfı desteklemek için resim çizip satan ve giysi pazarlayan Khan verdiği bir demeçte arkadaşlarından da yardım için dilendiğini belirtti. BAd Boy ünvanını haksız yere taşıdığını ifade eden Khan bunun medyanın bir kampanyası olduğunu iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!