BAYRAMLIK EĞLENCE

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, ramazan ayı biter bitmez bayram tatilini geçirmek üzere soluğu yurtiçi ve yurtdışındaki popüler adreslerde aldı. Bodrum ve Çeşme’deki birçok otel ile gece kulübü, tatilciler için özel programlar hazırladı.

Haberin Devamı

Bugün Bodrum’da

Albümleri satış rekorları kıran hip-hop ve R&B şarkıcısı Akon, bugün Bodrum Vogue Hotel’de konser verecek. Michael Jackson, Lady Gaga, Snoop Dogg, Pitbull gibi dev yıldızlarla yaptığı düetlerle ses getiren ve 6 kez Grammy’ye aday gösterilen Akon, şarkılarıyla bu kez Bodrum’daki tatilcileri eğlendirecek.


Halikarnas’ta dans

“Like a G6” şarkısıyla aylarca Billboard listesinde 1 numarada kalan Far East Movement, bugün Bodrum Halikarnas’ta sahne alıyor. Dans tutkunlarına duyurulur!


Cennet Koyu’nda Buddha Bar eğlencesi

Bodrum Mandarin Oriental’in bünyesinde hizmete giren Juju by Babylon, bayramda ünlü DJ’leri ağırlıyor. Arife günü DJ Stéphane Pompougnac’ın performans sergilediği mekânda bugün ise Buddha Bar’ın efsane DJ’i Claude Challe müzikleriyle güneşi batıracak.

Haberin Devamı


Özge plajda DJ’ler kabinde

PalmaLife Bodrum Resort&Spa ile Billionaire Club, bayram için eğlenceli programlar hazırladı. Billionaire Club’da Murat Tokuz’la başlayan bayram eğlencesinde bugün David Şaboy, yarın da Doğuş Çabakçor performas sergileyecek. PalmaLife Beach’te ise bugün Özge Ulusoy parti verecek.


Yazlık Pavyon

My Pavyon’u Etiler’den Taksim’e taşıyan Cenk Eren, mekânın yazlık şubesini de Yalıkavak’taki Roka Balık’ta açtı. Bayramın birinci günü hizmete giren My Pavyon’dabir ay boyunca tatilcilere müzik ziyafeti çekeceğini söyleyen Eren, bugün ise hayranlarıyla Göcek Rixos Premium’da buluşacak.


İstanbul’da kalanlara

Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da kalanlar için de çok sayıda alternatif var.

Açık havada terapi

Ritz-Carlton İstanbul Otel, spa’sının arındırıcı ve yenileyici terapilerini açık havaya taşıyor. Otel, Boğaz manzaralı üç jakuzi, havuz, masaj odaları ve güneşlenme terası ile şehirde kalanlara tazeleyici bir tatil imkanı sunuyor.

Sağlık tatili

Sapanca Gölü’nün ormanla buluştuğu muhteşem bir konumda hizmet veren Richmond Nua, bayram tatilinde dinlenmek ve arınmak isteyenlere keyifli seçenekler sunuyor. Bayram tatili süresince Richmond Nua’da uzman terapistler eşliğinde özel terapiler, masajlar ve bakımlar yaptırabilir, Nua’ya özel sağlıklı “Beauty Food” mönüleriyle yeni tatlarla tanışabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ev alma komşu al
Mustafa Koç, Ferit Şahenk ve
Yıldırım Demirören gibi birçok ünlü işadamı, The Residences Mandarin Oriental Bodrum’dan villa alıp komşu olmuştu. O isimler arasına Esra Oflaz-Ziya Güvenkaya çifti de katıldı. Yeni evlerinde arkadaşlarını ağırlayan Esra Oflaz, önceki gün de Cennet Koyu’nda Gül Gölge Saygı ile buluştu.

Süper anneanne

Merhum işadamı Ekrem Dürüst’ün eşi Gül Dürüst, tatil yaptığı Bodrum’da görüntülendi. Kızları Elif ve Şirin’den torunları olan Gül Dürüst, ilerleyen yaşına rağmen sırt dekolteli mayosu ve iddialı plaj kıyafetiyle Türkbükü sahilindeki genç kızlara taş çıkardı.

Evli, mutlu, çocuklu

Manken Yüksel Ak, işadamı Osman Rimer’le evlendikten sonra İzmir’e yerleşmişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen çift, hafta sonu Çeşme’de görüntülendi. Boyalık Plajı’nda çocuklarıyla denize giren çiftin mutluluğu, objektife böyle yansıdı.

Yazarın Tüm Yazıları