Otobüste yananların kimlikleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Otobüste yananların kimlikleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 13:55

TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde dün yanan halk otobüsünde hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu. Tevrat Barışık'ın cenazesini almak için bekleyen aile şuana kadar cenazenin kendilerine teslim edilmediği için tepki gösterdi

Haberin Devamı

Demir yığınına dönen otobüste 4 kişi yaşamını yitirmiş çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerden Tevrat Barışık'ın kimliği olay yerinde belirlenmişti. Bugün yapılan incelemede de diğer üç kişinin de kimliği tespit edildi. Hayatını kaybeden diğer kişilerin Nermin Küçükkaya (53) eşi Şuayip Küçükkaya (55) ile Ahmet Nalbantoğlu (48) isimli yolcu olduğu öğrenildi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tutulan cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Otobüste yananların kimlikleri belli oldu
500 T’de ölüm kapanı

Kazada ölen 53 yaşındaki Tevrat Barışık'ın cenazesini almak için bekleyen aile şuana kadar cenazenin kendilerine teslim edilmediği için tepki gösterdi. Adli Tıp Kurumunun önünde basın mensuplarına konuşan Tevrat Barışık'ın yakını Mahmut Barışık, “Ortada 4 tane cenaze var. Bir Allah'ın kulu çıkıp herhangi bir açıklama yapmıyor. 500 T hattındaki otobüsler zaten hep kaza yapıyorlar. O otobüsler sanki can değil, patates taşıyor. 6 çocuk annesi gitti. Bunun hesabını kim verecek? Otobüsün içinde ya tüp vardı ya da yakıtın içinde yağ var. Bu nedenle patlamış olabilir" diye konuştu. Barışık ailesinin adli tıp kurumunda bekleyişi sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!