Yeni bakış açıları sorunları çözebilir

Olan biten her şeyi kontrol edebilmek maalesef mümkün değil.

Haberin Devamı

Ancak halen kendi inisiyatifimizi kullanarak halledebileceğimiz ve mevcut düzenin dışında yollarla ilerleyebileceğimiz konularımız var.
Yeni bakış açıları, sorunları çözebilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Doğru seçimler yapmak için gayret harcamanız gereken bir gün. Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız. Bazı konulara katılımda bulunabilir, ekip çalışmalarına veya işbirliğine uygunluğunuzu gösterebilirsiniz. Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Boğa
İstikrar, sizi her tür olumsuzluktan koruyacaktır. Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler, evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilir. Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

İkizler
Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Keşfetmeye hazır olun! Eviniz veya ailenizle ilgili ihtiyaçlarınızı da karşılamak isteyebilirsiniz.

Yengeç
Beklenmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir. Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin. Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri, sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir. Öncelikle yakın çevrenizi düşünmeniz gerekiyor.

Aslan
Çok fazla sorumluluk üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz, iyi sonuçlar doğurmayabilir. Kendinize zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var. Maddi durumunuzu ve sağlığınızı korumanız gerekiyor.

Başak
Büyük düşünebileceğiniz günler. Umduğunuz şeyleri elde edebilirsiniz. Sizden maddi-manevi fayda sağlamaya çalışan kişilerle ilgili duygu ve düşünceleriniz değişebilir. Kendi ilgi alanlarınıza yoğunlaşmalı, size yük olan kişilere izin vermemelisiniz. Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Haberin Devamı

Terazi
Yardım aktivitelerine ve sosyal hizmetlere önem vermeniz, diğerlerinin sizi daha iyi bir gözle görmesine yardım edebilir. Ortaya çıkan bir fırsat, yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Risk alınacak gün değil! Diğerlerinin söylemek zorunda olduğu şeyleri dinlemeli ve bazı konularda size ne tür katılımları olabileceğine karar vermelisiniz. Etrafınızda gördüğünüzden fazla şey oluyor. Ani tepkilerin bedelleri olabilir.

Yay
Kimin haklı kimin haksız olduğu bugün için çok önemli değil. Olaylar yerli yerine oturmadan rekabet ortamını ertelemeli. Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler, genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Karşı karşıya olduğunuz durumlara esnek ve anlayışlı yaklaşımınız, konuyla başa çıkmayı kolaylaştırabilir.

Oğlak
Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız. Sorumluluk bilinciniz, yardıma ihtiyacınız olduğunda aynı karşılığı görmenizi sağlayacak. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

Haberin Devamı

Kova
İkna kabiliyetiniz yüksek olsa da, bugün kimse tavsiye alacak durumda olmayabilir. Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ayırmalısınız. Yeni kurs ve seminerler ya da faydalı seyahatler söz konusu olabilir.

Balık
Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir. Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor. Girişimlerinize, bütçenize veya bazı özelliklerinize yapacağınız yatırımlar, maddi açıdan büyüme ve rahatlama anlamına gelebilir. Aşk hayatınız ön planda.

Yazarın Tüm Yazıları