Yaylanın kralı kaptanlar

Güncelleme Tarihi:

Yaylanın kralı kaptanlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 00:44

Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel performanslarıyla Topuk Yaylası kampına damga vuran isimler oldu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Topuk Yaylası kampını tamamlayarak 3 günlük tatile girdi. Sarı lacivertliler, çarşamba sabahı toplanacak ve Sheffield United ile oynanacak hazırlık karşılaşması için bu kente gidecek.
Peki bu 11 günlük kampta neler oldu? Kim kazandı kim kaybetti? İşte kampın kazananları ve kaybedenleri...

KAZANANLAR

1-Emre: Kampa müthiş bir fizik görüntüyle geldi. Ailesini bile unutup fazla yağlarını atmak için İtalya’ya giden Emre, kampa çok iyi bir durumda geldi. Yıldız futbolcu için bu sezon sanki çok daha farklı geçecek.
2-Volkan: Bu sezon çok önemli performans sergilemesi beklenen oyunculardan bir tanesi de o. Mert’in gittikçe kaleye yaklaştığının o da farkında ve buna uygun olarak performansını üst düzeye çekti.
3-Diego: Kampın gülen yüzüydü. Bu nedenle arkadaşları onu çok sevdi. Fenerbahçe’ye hem saha içinde hem saha dışında çok şeyler katacak. Seperan maçında bunu gösterdi. Klasik 10 numaralardan çok koşuyor.
4-Bekir İrtegün: Egemen’in sakatlığı sonrası Alves’in partneri kim olacak sorusu herkesin kafasını kurcalıyor. Bekir çok ekstra çalışarak ve kendini sürekli geliştirerek o forma benim diyor.
5-Kadlec: Takımda kalmayı garantileyen Kadlec, bu yıl Ersun Yanal’ın önemli silahlarından bir tanesi olacak. 5+3 kontenjanında hem sol bekin hem de stoperin alternatiflerinden biri olacak.

KAYBEDENLER

Haberin Devamı

1-CrIstIan: Kampa çok moralsiz geldi, öyle sürdürdü ve öyle bitirdi. Seperan maçında Ersun Yanal’la yan yana bile gelmedi. Ayrılması kesinleşti.
2-Holmen: Ersun Yanal onun profesyonelliğine hayran olsa da İsveçli oyuncu için F.Bahçe artık bitti. Kısa süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.
3-Egemen: Bu sezon onun açısından zor geçecek. Diz sakatlığının ve ağrılarının kamp boyunca devam etmesi hem onu hem de Yanal’ı çok üzdü.
4-Berkaycan: Kampa ilk geldiğinde müthiş fiziğine herkes hayran kaldı. 2 yıllık kiralama süresince fiziksel gelişim göstermiş. Ama kamp boyunca özellikle topu oyuna sokmada sıkıntı yaşadı.
5-Erten Ersu: F.Bahçe’de o kadar çok yetenekli kaleci var ki ona sıra gelmiyor. Erten bu sezon kiralık gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!