Avrupalı Türk aile kazada yok oldu: 6 ölü

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı Türk aile kazada yok oldu: 6 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 09:26

Almanya’dan bayram tatili için Türkiye’ye giden Demiralay Ailesi’nin içinde bulunduğu araç, Isparta’da kamyonetle çarpıştı. 4’ü aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti. Tatil, trajediye dönüştü.

Haberin Devamı

Almanya'da yaşayan Orhan Demiralay, eşi Fadime ve iki çocuğunu memleketi Konya’ya bayram tatiline yollarken ölüme gönderdiğinden haberi yoktu. 43 yaşındaki Fadime Demiralay, çocukları 15 yaşındaki Tolga ve 11 yaşındaki Betül il

Avrupalı Türk aile kazada yok oldu: 6 ölü
e dün akşam saatlerinde Antalya Havalimanı’na indi. Konya’nın Doğanhisar İlçesi’nde oturan 79 yaşındaki Ethem Ali Kuzucuk, kızı ve torunlarını almak için 51 yaşındaki arkadaşı Remzi Taştekin yönetimindeki panelvan araçla Antalya Havalimanı’ndan kızı ve torunlarını karşıladı.

BAHTİYAR ACISI
Konya’ya gitmek için hareket eden panelvan araç, Isparta’nın Yalvaç İlçesi Bahtiyar Köyü yakınlarında şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Celal Demirtaş yönetiminde vişne yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada, sürücüler Remzi Taştekin, Celal Demirtaş ile panelvan araçtaki Ethem Ali Kuzucuk, Fadime Demiralay ve oğlu Tolga Demiralay olay yerinde öldü. Betül Demiralay ise yola savrularak ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

HASTANEDE ÖLDÜ

Avrupalı Türk aile kazada yok oldu: 6 ölü
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gönderilen Betül Demiralay, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araçlarda sıkışan cenazeleri çıkarmak için Şarkikaraağaç ve Yalvaç belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri seferber oldu. İlk olarak panelvanın arka koltuğundaki Fadime Demiralay ve oğlu Tolga’nın cenazelerini çıkarıldı. Daha sonra Ethem Ali Kuzucuk ve Remzi Taştekin’in cesetleri sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

İŞ MAKİNESİYLE MÜDAHALE
Kurtarma ekipleri daha sonra Eğirdir’deki meyve suyu fabrikasına vişne götüren kamyonet şoförü Celal Demirtaş’ın cenazesini hurdaya dönen araçtan çıkarmak istedi. Çalışmaları izleyen bazı kişiler, sürücüyü çıkarmak için kepçeyle araca müdahale etmek istedi. Demirtaş’ın cenazesi AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Cenazeler Yalvaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Remzi Taştekin, Ethem Ali Kuzucuk, kızı Fadime Demiralay ve torunları Tolga ile Betül Demiralay’ın cenazeleri, Konya’nın Doğanhisar İlçesi’nde toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!