Delican, "İzmir'de iki bayram birden"

Güncelleme Tarihi:

Delican, İzmirde iki bayram birden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 01:14

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 2 Ağustos Cumartesi günü Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan mitinge hazırlanıyor.

Haberin Devamı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Parti binasında ilçe başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve seçim koordinasyon merkezi başkanlarıyla bir toplantı yaptı. Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingin öneminin büyük olduğunu söyleyen Delican, "Demokrasinin beşiği İzmir, bu süreci en coşkulu bir şekilde yaşayacak kentlerin başında gelmektedir. aat:17.00’da başlayacak miting bir Demokrasi Bayramı’dır. Devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye’yi inşa etme sürecinde, Yeni Türkiye’ye giden süreçte İzmirliler en güçlü desteği verecektir. Milli iradeden yana, anayasal demokrasiden yana, hukukun üstünlüğünden yana olan tüm hemşehrilerimizi mitingimize katılmaya bekliyoruz" dedi.

Miting hazırlıklarının sürdüğünü belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "İzmirliler, tarihi bir güne şahitlik etmeye hazırlanıyor. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, Gündoğdu Meydanı’nda milli irade sevdalısı, demokrasi sevdalısı İzmirliler ile kucaklaşacak. Büyümüş, kalkınmış ve güçlü bir Türkiye’yi oluşturmak için, Recep Tayyip Erdoğan’ı en güçlü destekle Cumhurbaşkanlığı makamına taşımak için kenetlendik. Ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve seçim koordinasyon merkezimiz tam mesaiyle çalışıyor. Teşkilatımızın tüm mensupları büyük güne kilitlendi. Büyük Usta’yı İzmir’de en güzel şekilde ağırlayacağız" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!