Başkan tatilde

Bir haftadır Bodrum’u mesken tunan Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Serdar Bilgili, uzun süre Extreeme adlı teknesinde yalnız başına tatil yapmıştı.

Haberin Devamı

Önceki gün gazetecilerden uzak olmak için Torba açıklarına demirlediği teknesinde bir kadın arkadaşını ağırlayan Bilgili, oldukça keyifliydi. Gazetecilerin deniz yoluyla yanlarına geldiğini fark eden Bilgili, koydan hemen demir alıp teknesiyle marinaya yöneldi.

Ücretsiz keyif

Bodrum’un en popüler beach’lerinden Sarnıç, Bitez Koyu’nda hizmet veriyor. Levent Köksal’ın işletmeciliğini yaptığı 450 kişi kapasiteli beach club’a giriş ücretsiz. Sarnıç’ta denizin ortasındaki yüzer platformda güneşlenebilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Yüzmekten vazgeçti

Bir süredir Bodrum’da tatil yapan Nazlı Yazıcı, eşine kavuştu. Yazıcı, bayram tatili için yanında gelen eşi Kaan Sert’le hasret giderdi. Çift, önceki gün Türkbükü’ndeki bir plajdaydı. Hasır şapkasıyla dikkat çeken Yazıcı, denize girmeye hazırlanırken objektifleri fark edince yüzmekten vazgeçip güneşlenmeye devam etti.

Haberin Devamı

Denize hazırlık

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in ailesi, yaz tatillerini Cennet Koyu’ndaki evlerinde geçiriyor. Demirören’in kızı Yelda, önceki gün sahilde görüntülendi. Genç kız, bir arkadaşıyla beraber denize girmeye hazırlanırken objektife yansıdı.

Güneş banyosu

İlker İnanoğlu ve Zeynep Mutlu da tatil için Bodrum’u tercih edenlerden. Tekne tatili yapan çift, önceki gün Cennet Koyu’na demir attı. İkili, yan yana güneşlenirken görüntülendi.

Yazarın Tüm Yazıları