Dizi oyuncusu intihara sebebiyet verdi

Güncelleme Tarihi:

Dizi oyuncusu intihara sebebiyet verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2014 12:08

Haberin Devamı

İngiltere Galler'de yaşayan Dale Challoner, kız arkadaşı Danielle Plumpton ile Eastenders dizisinde oynayan Danny Dyer isimli oyuncu yüzünden tartıştı. Sevgilisinin oyuncuyu yakışıklı bulmasını kaldıramayan Challoner evinin yakınlarınaki bir parkta kendini asarak intihar etti.

Challoner’in ölümü ile ilgili görülen davada ifade veren Plumpton, birlikte televizyon izledikleri sırada sevgilisine Dyer’i “yakışıklı bulduğunu” söylediğini, bunun üzerine aralarında bir tartışma çıktığını iddia etti.

Plumpton ifadesinde Dyer’ı kıskanan sevgilisine “Sen de Kim Kardashian için benzer şeyler söylüyorsun” dediğini, bunun üzerine Challoner’in sinirlenerek evi terk ettiğini belirtti.

Challoner ile bir aydır aynı evi paylaştıklarını söyleyen Plumpton, kavgadan sonra kendisine mesaj atarak eve dönüp dönemeyeceğini soran sevgilisine “Kavganın uzamaması için bir geceliğine annesinin evine gitmesini” söylediğini açıkladı.

Bir mezbahada çalışan Challoner’in otopsisini yapan adli tıp uzmanı öldüğü sırada adamın kanında alkol ve anti depresan bulunduğunu ve ölümde şüpheli bir şeye rastlamadığını söyledi.

Challoner’in uzun süredir depresyon tedavisi gördüğü açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!