ENC Medya’dan müşteri garantili temsilcilik

Güncelleme Tarihi:

ENC Medya’dan müşteri garantili temsilcilik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2014 01:14

BİREYSEL ve kurumsal organizasyonlar ile organizasyon mekanlarının tanıtımlarını yapan ENC Medya çalışmalarını genişletiyor.

Haberin Devamı


Türkiye’nin önemli merkezlerinde organizasyon mekanlarına internet üzerinden tanıtım hizmeti ile tüm etkinliklerin planlama ve uygulamalarında hizmet veren ENC Medya, bölge temsilcilikleri ile büyümeyi sürdürüyor. Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde temsilcilik sayısını artırmayı planlayan şirketin Satış Koordinatörü Can Satıç, “ENC Medya olarak tüm organizasyon türlerinde hizmet veriyor, ayrıca organizasyonlara ev sahipliği yapan mekan ve otellerin internet üzerinden müşteri bulmasını sağlıyoruz. Türkiye’nin her bölgesinde büyüme planımız tüm hızıyla sürüyor ve yeni bölge temsilcilik adayları ile görüşüyoruz. Bölge temsilcilik başvurusu yapmak isteyenler encmedya.com adresimizdeki telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirler” dedi.
Organizasyon sektörüne hızlı adım atın sloganı ile yola çıkan ENC Medya, bölge temsilciliklerine uyguladığı eğitim programı ile sektör adaylarının çabuk adapte olmalarını hedefliyor. Şirket, bölge nüfus yoğunluğuna göre temsilcilik sayısı belirliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!