Isparta'da feci kaza: 6 ölü

Güncelleme Tarihi:

Ispartada feci kaza: 6 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2014 09:41

Isparta-Konya karayolunda Mevlüt Taştekin'in kullandığı panelvan tipi araç ile Celal Demirtaş yönetimindeki kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Isparta-Konya Karayolundaki kaza gece yarısı meydana geldi. Isparta'dan Konya yönüne seyreden Mevlüt Taştekin yönetimindeki panelvan tipi araç, şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen 54 yaşındaki Celal Demirtaş'ın kullandığı vişne yüklü kamyonetle çarpıştı. Kazada, panelvan sürücü Mevlüt Taştekin ile yanındaki Ethem Ali Kuzucuk, 43 yaşındaki Fadime Demiralay, 15 yaşındaki Tolga Demiralay ve 11 yaşındaki Betül Demiralay yola savrularak yaşamını yitirdi.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ SIKIŞTI

Kamyonette sıkışan sürücü Celal Demirtaş'ı kurtarmak için ise olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Şarkikaraağaç ve Yalvaç belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat sürücüyü çıkarmak için çaba harcadı. Çalışmaların sonuç vermemesi üzerine Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yardım istenildi. Bu sırada bazı vatandaşlar sürücüyü çıkarmak için kepçeyle araca müdahale etmek istedi. İtfaiye ekipleri buna izin vermedi. Demirtaş, olay yerine gelen AFAD ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Demirtaş yaşamını yitirdi.

Kazadan sonra emniyet ekipleri gerekli önlemleri alarak yolu trafiğe kapattı. Isparta -Konya karayolu kaza nedeniyle uzun süre trafiğe kapalı kaldı. İncelemenin ardından cenazeler morga gönderildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!